Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Konularý buraya taþýmanýz iyi olmuþ bu baþlýðý unutmuþtuk
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sen boþver baþlýðý falan da bir gün bir teyemmüm yapda eve git bakalým yengenin tepkisi ne olacak![]()
Babacým isteðin üzerineKonularý buraya taþýmanýz iyi olmuþ bu baþlýðý unutmuþtuk
Babam haþinafi mezhebinden sen ne diyon be aða?Seninkide ballý kaymak oldu ya...Ateizimle Deizim seninde bildiðin gibi birbirine çok zýt iki düþünce...Biri tanrý tanýmaz diðeri tanrýnýn dýþýnda kitap paygamber kabul etmez bir anlayýþ...
Müslüm abide de her ikisinden de biraz var diyorsun.![]()
Babamýn esmesi bile yeter.. Babam teyemmümü motor yaðlarýna bulanarak bile alýrsen ne diyorsun?!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Tabi tabii![]()
![]()
![]()
Senin bu hýsýmýn teyemmümüm ne olduðunu bilmiyorki evdemi yapsýn yoksa dýþarýda yapýp eve öyle gelsin...![]()
![]()
![]()
Kuzen sýkma canýný ben bunlarýn hepsiyle baþa çýkarým, teyemmümü bilmiyormuþum, Maho sen daha abdest almasýný bilmiyorken ben yüzlerce hatim indirmiþtim. Unutma ben þýhým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE