Arkadaþlar müsadenizle yazýldýðý baþlýktan uzaklaþan mesajlarý bu baþlýk altýna taþýyalým. Sizinde gönlünüz olsun, dýþardan okuyan biride konudan uzaklaþmamýþ olsun.
Arkadaþlar müsadenizle yazýldýðý baþlýktan uzaklaþan mesajlarý bu baþlýk altýna taþýyalým. Sizinde gönlünüz olsun, dýþardan okuyan biride konudan uzaklaþmamýþ olsun.
mülüm abi senin derecen yokmu senin de vardýr birþeylerin onuda burada bizimle paylaþýrsan seviniriz en azýndan resimlerin olabilir
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
1976...akçekent viraj dönme birincisi
1983...Çardak yolu rampa çýkma birincisi
1985...)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan alemsin ya,
bende zamanýnda bir çok etkinliðe katýldým ama sonuç hüsran oldu, sebebide parasýzlýk, rahmetli Çolak Þakir yani þimdiki, þampiyonumuz Þakirin dedesi olan Þakir sað olsaydý da anlatsdaydý, Ýstanbulda Ýncirli parkuru vardý þimdi yerine adliye binasý yapýldý, orada yarýþmaya çalýþýrdýk ama motorumuzun güzcü yetmezdi, bende o zaman 125 cc çekoslovak ceze vardý garibimi yarýþlara girmek için ne hallere sokmuþtum ama bir tur sonra yolda kalýyordu, en sonunda rahmetli babamdan yediðim dayak bu iþin sonu oldu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu tarz þikayetler buraya yazýlýr burada kalýr.
Ozaman kimse birþey yazmasýnmý ne yapsýn abi ?
Hayýrdýr gerginsin bu günler !
Amaç kamuoyu oluþturmak deðilmi ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yok yemem ben Ançeketin miþmiþini istiyorum, yahu gözümte tütütyor ne yapýp edip gideceðim.
Arkadaþlar, mesajlarý silmek bazen zorunluluk olsada, eðerki silmeye kýyamýyor fakat konununda daðýldýðýný düþünüyorsanýz, mesajlara týklayýp, kaydýr deyip, bu konu ile birleþtirebilirsiniz.
Hem mesaj silinmemiþ olur, hemde geyik yapan üyeleruyanmadan mesajlaþmalarý burada devam etmiþ olur.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Resim yükleyemedim.
Bu iþ mayýný temizlemekten daha zor ,)
Osman Demir Istanbul
osman abi http://www.negatif.com/ buraya yükle orada kodlarý olacak forumlar için 1 yazaný yapýþtýr
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER