Benim Anlamadýðým Sanayi Bölgesinde Elektrik Kesiliyor.Bu Nasýl Bir iþ. Parasýný Ödediðim Elektrikle Bana Eziyet Ediyorlar.Tedaþý mahkemeye vercem kesin kararlýyým.
Kale-Mihrap yolunda tel kopmuþ sanayide elektrik yok. bu nasýl bir mantýk.
Benim Anlamadýðým Sanayi Bölgesinde Elektrik Kesiliyor.Bu Nasýl Bir iþ. Parasýný Ödediðim Elektrikle Bana Eziyet Ediyorlar.Tedaþý mahkemeye vercem kesin kararlýyým.
Kale-Mihrap yolunda tel kopmuþ sanayide elektrik yok. bu nasýl bir mantýk.
SIKINTI YARATMA...!
Nizip Tedaþý protesto edin, toplanýn sanayiye basýn açýklamasý yapýn. Türkiyede aðlamayana meme yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Tedaþcýlardan ses yok.
geldim geldim..cevap elbette var..ama mantýklý sorulara..sorularýn cevaplarý aslýnda bizde biliyoruz..nizip in þebekesinde iyileþtirmeler yapýlýyor..ama yeterlý deðil..çalýþmalar devam edýyor..elektýrk parasý ödeyerek kullandýgýnýz elektýgýn yaktýgýnýz elektýriðin parasýný öduyorsunuz..tedaþa havadan para vermýyorsunuz..bunu önce anlayalým...biz tedas olarak kesintisiz enerji vermeye çalýsýyoruz..ama hala neticede birecik ilçesinden enerji alýyoruz..15 km lik bi hattan bahsedýyoruz..anlýk arýzalarý çözüm dünyanýn hiç bi yerýnde bulunmuyor..hava su kuþ insan faktörleri var..bunlar neden ler sebepler..netice de bu su borusu deðil bý kere döþeyýnce bi daha arýza yada kesýntý olmayacak diyemeyýz..þehýr buyuyor geliþiyor..bizde bunlara yetiþmeye çalýsyoruz..ilave trafolar ilave hatlar..nizip tedaþ a verýlen yatýrým bütçesi ve yenýleme bütçesi kadar..
müzlüm ammi o baraj türkýye ye ait deðil..yani en azýndan iþletmesi..ve o baraj hergün elektýrk üretmýyor..haftanýn yada ayýn belýrli günlerrinde enerji üretir..o enerjiyi de enter konnekte sistemýne verýr..yani ulasal þebekeye..dodgu anadolu bölgesi yük tevzi merkezinden enerji alýyor g.antep nizip birecik..yani elazýg keban dan..öyle burda baraj var þu kabloyu baglýyý vereyým yok..![]()
sonuç boroboro sonuç, napacaðýz bu elektrik kesintilerine katlanacakmýyýz.
insanlarý pretesto etme hakký ve özgürlükleri vardýr..bizde elektýrk faturalarýný zamanýnda ödemeyen aboneleri ve 10 20 yýlönce abone olup ta 2 lamba 3 piriz gücü ile abone olup daha sonra kilima mýkro dalga bulaþýk makinasý yada bý kaynak makýnasý ýle abone olup ta daha sonra büyük güçlü makinalar alýp iþyerý çalýþtýran ve bu güç artýþý projelerýný tedaþ a beyan etmeyýp kurumu zarara ugratan abonlerý pretesto edýyoruz...![]()