Günde en az 3-4 defa Elektrikler kesiliyor.Kýþ olduðunda yaðmura ve rüzgara yoruyoruz.Yazýn ortasýndayýz ne yaðmur var nede rüzgar.Elektrik kesintilerinden býktýk artýk.Yetkililer buna bir çözüm bulsun.
Günde en az 3-4 defa Elektrikler kesiliyor.Kýþ olduðunda yaðmura ve rüzgara yoruyoruz.Yazýn ortasýndayýz ne yaðmur var nede rüzgar.Elektrik kesintilerinden býktýk artýk.Yetkililer buna bir çözüm bulsun.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
hangi mah..hangi sok..saat kaçta...sanki yaðmurda fýrtýna da kesýlýr sadece elektýrk..þu an yaz la kýþýn hiç bi farký yok...kýþýn elketýrklý sobalar..yazýn kilimlar..güç ayný güç..
Sanayi sitesi.Hergün 3-4 defa elektrik kesiliyor.
Hüseyin Nihal ATSIZ
hangi sokak...sadece senýn iþyerimi civarý..186 arýzayý aradýnmý..ne dediler..?
1.Cadde benim bulunduðum yerde herkesinki kesiliyor.186 Arýzayý aramadým.Arasam ne diyecekler?
Hüseyin Nihal ATSIZ
nizipteki daha devrede deðilki..orda öylece duruyor...hala birecýkten elektýrýk alýyoruz...
ben bir seferinde aradým ne zaman gelecek dedim adam ters cevap verdi tabiki benim cevabým ona kapak oldu seni oraya niye oturtmuþlar dedim sesi çýkmadý
geçenlerde yine aradým bir bayan çýktý ne zaman gelecek dedim 20 dk gelecek dedi 2 dk sonra geldi
nizip e bir damla yaðmur düþsün hemen elektriði kesiyorlar bir rüzgar çýktýn elektrik gitti bilgisayarým belki 20 defa hastanelik oldu ..... oyunmu oynuyorlar elektrikle acaba....
Hop meslektaþýma yüklenmeyin.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
müslüm abi yok güç kaynagý yok çin malý diyerek konuyu dagýtma bizim iþlerde de önemli elektirik fýstýk kavuruyorsun tam fýstýk makinadayken elektrik kesiliyor makina çok aþýrý sýcak içindeki malý çýkarabildiðini çýkarýyon çýkaramagýnda yanýp gidiyor yazýk günah bu nizip in ayýbý ya ne zaman bir damla yaðmur düþþe ekektrik gidiyor
Bu nasýl oluyor burnumuzun dibindeki barajdan elektrik alýnamýyormu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE