Arkadaþlar konuyu herkes kendi açýsýndan deðerlendiriyor. Onun için birbirimize sýnýrlarý aþmadan konuþalým. Gerektiði zaman frenlemeyi bilmeliyiz. Site adýna hoþ olmuyor...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Ortada gerdigin bir hava yok kii gençler iþte bir birlerine takýlýyorlar))
Hayri Murat Bakýrcý
Su konuya hayrý bey ben secret muslum abý býle tebessum edýp bu konulara cvp yazdýlar ve ben her seferýnde sýnýrý asmadýgýmý ve rencýde edýcek býrsy oldugunu soylesemde ya bende sorun var yazdýklrýmý anlamakta gucluk cekýyorum yada sýz beným konusmamý ýstemýyorsunuz... Sessýz kalýyorum buyrun beyler...
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Ammmaaaaan boþ ver konunun içeriðin tam bilmeyen arkadaþlar doðal olarak böyle bir tepki verebilir.Kimsenin kýzmasýna ve ortamý germeye gerek yok ...![]()
Hayri Murat Bakýrcý
Bayan uyelerýn neden bu sýtede uzun sure kalamadýgýnýn cok buyuk býr kanýtý ýste....... Bundan sonra konusmuyorum yazmýyorum da ýsteyen ýstedýgýný yazsýn cýzsýn soylesýn ben kýmseye saygýsýzlýk asla ve asla yapmam ne kucugum ne buyugum ben oyle býr ýnsan degýlým susmam ýstenýyo susuyorum......
Farkýnda olmadan ortamý geriyorsun arkadaþa konuya biizm gibi hakim olmadýðý için böyle bir tepki verdi doðal olarak ;iþte kadaýn milleti hemen küser)))Fýrsat bu fýrsat
Hayri Murat Bakýrcý
him....
Biri sana gercekle yanlis arasindaki farki öðretmeli.
Yoksa hayat boyu doðru bildiðin yanlýþlarla yaþarsýn.
Hayal erkeklere bu kadar takacaðýna neden hemcinslerinin yaptigi anormalliklerden bahsetmiyorsun ?
Mesela Sarýþýnlardan baþayabilirsin...
Bilmem anlatabildim mi![]()
![]()
![]()
ben kumralým ama sarýsýnlarýn aptal oldugunu düsünüyosanýz yanýlýyosunuz sadece aptal ayagýna yatarlar ama erkekler bunu bile anlamaz iþte ehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
bu arada hayalcim mahsuni iyi biridir sanýrým tartýsýyoruz sandý halbuki olay sakadan ibaret yanlýs anlasýlmalar oldu galiba.....![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
secret su zamana kadar su sýteye ne yararým ne zararým oldugunu býlmýyorum ama býr konu bazý kýsýler tarafýndan hýc bu kadar saptýrýlamaz... Hata bendeký burdaký kýsýlerýn samýmýyetýne esprý anlayýsýna yada acýlan konuya saygýsýna guvendým boyle bý konuyu actým ama yanýldým... ýyý nýyetýmý nereye cektýler duygu somurusu gýbý algýlanýr ama hýcbýr konu ýcýn aglamadým ve uzulmedým merak etmesýnler bayan 2 kýsý var aktýf olan o 2 kýsýden býrý olarak ben ne sýzýn konunuza ''erkeklerýn dýkkatýne '' nede baska býr konuya yorumlarýmý ýletmýcem beným ýcýn duzenýnýzý bozmaya gerek yok herkesten ozur dýlýyorum.....
heyy kýzlar tamam biþey demedik bir eglenceniz var yazýlar kendini avutuyonuz eeee birde þunu iii bilin tanrý önce erkekleri yarattý sonra dünyayý... baktý erkek yanlýz caný sýkýlýyo can sýkýntýsý içinde YENÝ RAKIYIyarrattý iþte bu kadar önemsizsiniz erkekler için
![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.