Bence bizim deðil sizin kusr almanýz lazým koca'nýn kýymeti nasýl bilinir diye:P
Bence bizim deðil sizin kusr almanýz lazým koca'nýn kýymeti nasýl bilinir diye:P
Hayri Murat Bakýrcý
Kadýnlar yaptýklarýyla zaten eslerýne verýdýgý degerý kýymetý gosterýyorlar![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Kiþiliðimiz kullandýðýmýz arabanýn beygir gücü ile doðru orantýlý olarak deðiþmiyor
Kýrmýzý ýþýkta yanýmýzdaki arabanýn bizden önce çýkmasý yada bir aracýn bizi sollamasý hiçbir þey ifade etmez
Kas olacak diye bir zorunluluðumuz yok
Her sabah týraþ olmak zorunda deðiliz
Aþýk oluyoruz korkmadan.
Biri birimizin aðzýný yüzünü kýrdýðýmýz sporlar yapmýyoruz
Hiç iki kadýnýn silahla oynarken birbirini vurduðunu duydunuz mu?
Horlamýyoruz
Az bildiðimiz bir þey üzerinde çok fazla konuþabiliriz.
Birbirimize eþe k þakalarý yapma adetimiz yoktur
TÜKÜRMEYÝZ
Sanat eserlerinin %90 ý kadýnlardan esinlenilmiþdir
Uzaða iþeme, uzaða tükürme, yüksek sesle geðirme gibi aptalca karizma krikolarýmýz yok
Kol saatimiz de ayný zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olmasý gerekmiyor
doðum günü, evlilik yýldönümü gibi özel günleri parmaðýmýza kýrmýzý iplik baðlamadan da hatýrlayabiliyoruz
Ortalýkta alakasýz her türlü nesne ve sözcükten cinsel çaðrýþýmlar çýkarýp günün yarýsýný baska seyler düþünerek geçirmeyiz
ehuehue iyiki kadýnýz yani çok güldüm
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Helal be arkadasým supersýn gulmekten öldüm![]()
bence siz önce kendýnýze bakýn yaný o kadar çok sey yapmanýz varken siz bizi boþ werýn ve bence sýnýrlarý zorlamayýn...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
kendýnýze bakýn derken süs konusunda deðil kendý sorumluklarýnýzý býlmenýz yaný kendý sýnýrlarýnýzý zorlamayýn derkende bence pek ustumuze gellmeyýn yaný sonucta býz daha fazlayýz ve önceký gýbý kýzlarla savaþ haline gýrmek ýyý olmaz...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
neyse bu konuya ve kýzlara cevab verýrsem býraz sorun olacak tartýsma çýkmasýn artýk yazmam bu konuya... bence sýz kendýnýzý çok önemlý sanýyorsunuz ama bizler olmadan sizlerin hiç bi anlamý yok...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýyiki erkeðim
Akþama kaar onun bunun dedikodusunu yapmýoyrum.
Nizipcomda cevap yazýcam diye akþam yemeðini ocakda yakmýyorum
her þeye cevap vermk zorunda deðilim
Aptalca günler için bi dünya masraf yapmama gerek yok
sewgilim'in dogum günümü unuttu vs gib sebeblerle výr výr zýrlamýyom
Sokak ortasýnda saç baþa gitmeyiz insan gibi konuþarak sorunlarýmýzý çözeriz
Kendi görüþlerim hahaha
Hayri Murat Bakýrcý
ben bu konuyu tekrardan soylemek ýstýyorum hakaret etmek kucuk dusurmek ýcýn yada býz tekýz sadece býz onemlýyýz demek ýcýn acmadým býz olmadan da sýz olmazsýnýz mehmet bey bunuda unutmayýn sadece bunlar gercek ve ben bu gerceklerý komýk býr dýlle arastýrmalarla tebessum býrakarak buraya gecýrýyorum sýzede dýyecek baska býz soz bulamýyorum.....