Bence seçimlere kadar hiçbir belediye yatýrým yapmaz sadece asli görevlerini yerine getirir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Benim söyledigim karalama felan degil gerçektir.Söz konusu olanda zaten taksi degil nizipin genelidir.Yani Yapýlmak istese çok þey yapýlýr.Ama malesef durum ortada nizipin küçük görme arkadaþým çogu yerden de geliþmiþ ve büyük bir ilçedir.Yani kýsacasý yapýlacak çok þey var ve yapýlmasýda gerek:biz gençler olarak farklý yerler istiyoruz...
bakýn ben nzipi küçük gormuyorum bende nizipliyim zaten bende çok buyuk býrýsý degýlým bende gencým bende ýsterým yaný nýzýpte genclere hýtap edecek yerlerýn olmasý ama ben öyle tahmýn edýyorum ký her sey zamaný gelýnce yapýlacaktýr bunlar ýcýn beklemek lazým bunlara býz sýradan vatandaslar olarak dusunebýlýyorsak yetkýlý kýsýler býzden daha çok dusunuyordur bunlarý yaný o kiþilerle aramýzdaki farkta onlarýn bunlarý daha once dusunmus olmalarýndan sýmdý o kiþiler o makamdalar...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sende gençsin bende gencim bizim gibi bir sürü gençler var.Bunlarýn yapýlmasýný bizler istemezsek 70 yaþýndaki amca hiç istemez bilmem anlata bildim mi bence yetkililerin düþündükleri felan yok yani biz bunlarý öne sürmezsek eger yarýn diger günler hiç bir zaman olmayacak makamda olanlar sadece kendi düþündüklerini yapýyorlar onlarýnda düþündükleri bizim düþündügümüz degil bilmem anlata bildim mi?
Bu tarz bi konu açacaktým baktým ki müslüm abimin konusu var bende þimdi bunlarý sizlerle paylaþým bari;1)Nizip'in giriþi týpký bir köy giriþi gibi dutlu kavþagýndan tiryakiler petrolün oraya kadar duble yol yapýmý bir an ewwel baþlatýlmalý
2)Cumhuriyet mahallesi trafiðe kapatýlmalý kaldýrým olmamak þartýyla kilit taþý döþenip modern bir tursit çarþý görünü olmalýdýr yerli ve yabancý misafirler kolayca alýþ-veriþ yapacaðý bir çarþý olmalý
3)Nizip'in bütün refüjleri çimle ve top aðaçla yeþillendirilmelidir.
4)zeugma'ya sahip çýkýp hafta sonu su sporlarý yapýlmalýdýr.
5)Uzun çarþýdaki tarihi sit alanlarý restore edilip türkü cafeler haline getirilmelidir.
6)Uzun çarþýdaki tarihisit alanalrý restore edilip butik oteller yapýlmalýdýr.
7)Þehir stadyumu,kapalý spor salonu,tedaþ,ve halý saha yýkýlýp kültür merkezi (sinema,bowling v.s. gidi genler için faliyet yerleri açýlmalýdýr.
8)Kahvelere belli standartlar gelmelidir her köþe baþýnda kahve gençlere kötü örnek teþgil etmektedir.
9)Asfalt çalýþmalrý yama þeklinde deðil tek boy asfalt yapýlmalýdýr.(Yollarýn her yeri yama )
10)Çok iyi bir alt yapý yapýlmalýdýr.
11)Halkýmýza modern þehir anlayýþý anlatýlmalýdýr.
12)Geniþ bir alana Anýt dikilmelidir
13)Ve hatta Atatürk bulvarýndaki orta refüj kaldýrýlýp Metal ince refüjle modern þehir örnek teþkil etmelidir.
14)BU MESAJ DÝKKATE ALINMALIDIR
Umarým bunlarda göz ardý edilmez çünkü nizip'in ihtiyacaý olduðu konular bunlar...
Hayri Murat Bakýrcý
Ayrýca belediye yetkilileri gençlerle muhabbet edip fikir alýþ veriþi yapmalýdýr bunda bir sakýnca yok...
Hayri Murat Bakýrcý
Tespitlerin hepside güzel ve önemli.
Ancak bu yukarýda yazan tespit Cumhuriyet mahallesindeki esnaflar için bir ümit olabilir, bu mahallenin modern hale getirilip trafiðe kapatýlarak çok güzel bir çarþý, alýþveriþ merkesi gibi yapýlmasý hem Nizip halkýnýn hemde hemde oradaki esnaflarýn yüzünü güldürür.
diye düþünüyorum...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.