sayaçlarýný dýþarý aldýrmak zorunda olanlar tüketici hakem heyeti aracýlýðýyla tedaþý mahkemeye verebilirler yapacaklarý tekþey maðduriyetlerini yazacaklarý bir dilekçe ceplerinden para pul çýkmadan çözümlenir kaymakamlýklardaki tüketici hakem heyetine dilekçe verilecek sonrasý çok kolay çözülür
arkadaþým ne güzel iþte kaçak kulaným 100/85 düþmüþ diyorsun ee tedaþýn da kazançý artmýþtýr degilmi . artýk halkta hýrsýzlýk yapmýyor sorun ne o zaman bu ekonomik darlýkta insanlar neden magdur edilir anlamýyorum . parasý olmayan bir çok insan elektirikçiye borça yaptýrýyor borça oldugu içinde biraz kazýk oluyor alsana iþte bak burda bile halk magdur oluyor . benim hakým kimseye kimsenin haký da bana geçmesin . allah katýnda kul haký ödenmez ben bundan yanayým . kimsye de hakýmý yedirmem .
yýllar önce sayaçlar dýþarýdaydý çalýnýyor kýrýlýyor gibi bahanelerle içeri aldýrdýlar dýþarýdaki sayaçla birileri oynar bozarsa kýrarsa sorumlusu kim cezayý kime kesecekler
trafo parasý toplama olayýna þaþýrdým..neden dersen tedaþ ordaký trafo yu mevcut abonelerýn gücüne göre hesaplar ve koyar..ama sen ýsyerýný actýgýnda 1 lamba 1 piriz gösterýp abone sözlesmesý ýmzalýyorsun..ondan sonra kýlýma kokuyorsun ondan sonra dukkanýna fýstýk iþleme tesisi kuruyorsun..güç artýrýmý yapýyormusun hayýr...býz bakýyoruz býzdeký kurulu güce ..trafo nun kurtarmasý lazým..
......................
Konu mustafasahin tarafýndan (21.01.09 Saat 19:02 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
fýstýk haline bir ara uðrayýn þu panolarý kilitleyinn
Konu mustafasahin tarafýndan (21.01.09 Saat 19:03 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
2:fatih sultan mahlallesi civarýnda yeni aydýnlatmalar yapýldý iki aydýnlartma direði yan yana ayný yöne bakýyorlar aralarýndaki fesafe 1 mt var yok ikiside yanýyor büyük bir israf iþte
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
seni tebrik ederim arkadaþým elerine saglýk güzel yazmýsýn tedaþýn bu kadar eksigi var ken halký magdur ediyor tedaþýn eksikliklerini bir an evel düzeltip nizip halkýna daha verimli hizmet etmesini iþtiyoruz . yok öye hem vergisini parasýný al . borç kalý ödenmese geçikme faizini al . sonrada hizmeti aksat . yok kardeþim bu nizibimiz sahipsiz degil þayaçlar dýþarý alýnýyor umarým daha sonra kimsenin çaný yanmaz insalah . birilerinin caný yanarsa tedaþ mahkemelik olur inanýn
duyduguma göre gaziantep te birisinin saati çalýnmýþ . vatandaþta tedaþý mahkemeye vermiþ mahkemeyi kazanmýþ . saatler dýþarý alýndýktan sonra býrakýn dýþardaki elektirik saatinin bekçiligin yapsýn sorumlulugunu da alsýn degilmi yani _?
Sen kimsenin sayacýna taþ atýp çalamzsan kisme gelip senin sayacýna taþ atýp çalmaz biraz mantýklý düþünelim burada 1 kaç kiþinni deðil her kesin sayacý dýþarýya çýkýyor ...
Hayri Murat Bakýrcý