Tedaþ bu sayaclarý dýþarý taþýma konusunda sonuçlarýný düþünmemiþ ve konuyu enine boyuna araþtýrmamýþtýr. Tedaþýn bu kararý alýrken kendini düþünüp(sayaçlarýn kolay okunmasý ve kaçaðýn önlenmesi bahanesi) nizip halkýnýn durumunu göz ardý etmiþ. Aksi olsa idi vatandaþ magdur olmazdý . Elektirikçiler bile bir hafta sonraya gün veriyor . Daha öncede bu konu konuþulmuþtu ben de yazmýþdým aklý olan elektirikçi dükan açar diye . kýsaçasý arkadaþlar nizip halkýnýn caný yanýyor fakir halkýn caný yanýyor bunlarýn açýsýný sokakta duyuyoruz .
Tedaþý bir nizip halký olarak kýnýyorum .
Bir çok insana tebligatlar çekilmis bildirimler yapýlmýs, "halk nasýl alýrsa alsýn bu sayaclarý dýsarý" zihniyeti oluþmus bence . Bu sayaclarý dýþarý alma eylemi zoraki yaptýrýlmýþtýr. Ayrýca insanlar þýkýþtýrýlarak bu sayaclar dýþarý aldýrýlýyor almayana da cezai uygulama yapýlacaðý açýklanýyor ve uygulamaya koyuluyor . Kýsa bir süre içinde nizip halkýna bu sayac taþýma iþlemi yaptýrýlmaya çalýsýlýyor .
Ben yazýk diyorum bu halka . Bu konuyu sayýn site yönetiminden de ana sayfa ya taþýmalý ve bu konu sitemizde ana sayfada enine boyuna tartýþýlmalýdýr . tedaþ nizip halkýný magdur etmiþ tir. Bu ekonomik krizde insanlarý maðdur etmekten baþka bir þey degildir. Nizipte ne öksüzler ne yetimler ne dullar ne fakirler ne de iþizler düþünülmüþtür.
Yokmu bu memleketin sahibi kardeþim.