Kaç Gündür Hayal Kuruyordum Eðer Nizip'e Gidersem Beni Yemeðe çaðiranlardan Ne Isterim Diye. Iþte Dedim Beni çaðiranlarandan Mercimekli Köfte Ve Pancar Ekþisi Isterim Diye Ne Tevafuk Ya Rabbim.
Kaç Gündür Hayal Kuruyordum Eðer Nizip'e Gidersem Beni Yemeðe çaðiranlardan Ne Isterim Diye. Iþte Dedim Beni çaðiranlarandan Mercimekli Köfte Ve Pancar Ekþisi Isterim Diye Ne Tevafuk Ya Rabbim.
mahmut abi inþ. nizip e gider mercimekli köfte yersiniztarifi var yengede yapabilir
![]()
Miko Saolasin Canimmmm
Karnim Aç þuanda Dur Yaf Yerinde Akilli Ol Yoksa Size Gelecem Yemeðeeee![]()
Yok Mikocum
Ben Karnimi Doyuracam Da Nasil Olacak Ben Biliyorum
En Iyisi Seni Haþlayip Yemek Lazim![]()
![]()
Bugun Get Yarin Gel Demekkkk Anladim Anlayacaðimi Mikocummm![]()
Valla Baþak Bacim Canim Nasil Da çekti...süs Biberlerde üstünde Ohhh Mis Gibi
Sen Böyle Ekledþkçe Resimleri Annemden Istiyom Kiziyo Artik Bana Nerden Görüyon Bu Yemekleri Die![]()
![]()
![]()
Fevzi kardesim sana katýlýyorum cok hos gozukuyor yemekler ama beterin beteri var ya bizim gibi ogrenci olursan kime yaptýracaksýn bu yemekleribakýp bakýp ic gecirioz baska bisey yapamýyoruzki
![]()
kepetto abi sizinde mutfakta becerikli olduðunuzu duydumwalla çok güzel yemekler yapýyomuþunuz
gerçi hüseyin amcanýn kebap konusunda kimse eline su dökemez![]()
oy oy oy kýyamam sana kepetto kardeþim hele sen öðrenci ol yemekleri boþver elbet gelecen bu taraflaraanam kýzýyo nerden canýn çekiy die
hadi kardeþim sen iç çekmelere devam bizde yemelere devam ama senin yerine yerik yaffff merak etmeyesinnnn![]()
baþak teþekkürler yine karným acýktý ne zaman siteye girsem karným zil çalýyor
Sevgili baþak kardeþim biz ne Nizip'e gidebiliriz nede haným bunu yapar.
Vay bana vaylar bana