Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini ziyaret etti.Ziyaret dolayýsýyla bir açýklama yapan Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip'te göreve baþladýðýmdan dolayý Nizip Ticaret Odasý yönetim kurulu baþkanýmýz, meclis baþkanýmýz, yönetim kurulu, meclis üyeleri ile birlikte bize hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular. Bizde bugün Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimize iadeyi ziyaret yapmaktayýz. Odamýzýn genç ve dinamik bir ekip oluþunun artý bir deðer olduðunu dile getiren Kaymakam çaðlar; sizler memleketin ekonomik çarkýný döndüren, üreten, istihdam saðlayan önemli bir kurumumuzsunuz. Sizler Nizip ilçemizde bulunan kamu kurumlarý ve sivil toplum kuruluþlarýyla ileride yapacaðýmýz ortak çalýþmalar bizim için önemlidir. Temennimiz o ki bu ziyaretler Nizip'e önemli hizmetler olarak geri dönecektir. Bizler sanayici ve iþadamlarýmýzýn yanýnýzdayýz ve kendilerine her zaman destek vermeye hazýrýz þeklinde konuþtu.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise, ziyaret dolayýsýyla duyduðu memnuniyeti dile getirerek tüm kurum amirleri, kaymakamýmýz, belediye baþkanýmýz ve sayýn milletvekillerimizin de katýlýmýyla ortak akýlla þehrin ve ülkenin adýna sinerji yaratmak amacýyla ne sýklýkla olursa olsun yapýlacak çalýþmalar için Nizip Ticaret Odasý olarak destek vermeye hazýrýz. Nizip ilçemizde hem ihracatçý sayýsýný arttýrmaya, hem ihracatýn kolaylaþtýrýlmasýna hem de Nizip'in vizyonuna katký saðlayacak olan Gümrük Müdürlüðü kurulmasý konusunda proje aþamasýnýn tamamlandýðý ve yapýlan çalýþmalar hakkýnda Kaymakam çaðlar'a bilgi veren özyurt; önümüzdeki hafta da bir araya gelerek çalýþmalarý yerinde inceleme diðer kurumlarla beraber yapýlacak ortak çalýþmalarla süreci sonlandýrma hedefindeyiz, ifadelerini kullandý. Gerçekleþen ziyaretle ilgili Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise; Memleketimizin tarýma dayalý bir sanayisi var. Antep fýstýðý ve zeytin tarýma dayalý sanayi ürünlerimizin baþýnda geliyor. Bölgemiz þuan kuraklýkla karþý karþýya ve özellikle geçtiðimiz yýl ürünlerimiz ciddi bir þekilde etkilendi. Sizden ricamýz var olan sorunlar ve bu sorunlarýn çözümü noktasýnda Kaymakamlýðýmýz öncülüðünde ortak akýl toplantýlarýnýn yapýlmasýný talep ediyoruz ifadelerini kullandý.Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Ali Alkan, Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim Demir, Ýbrahim özkaya,Mustafa Kaya, Meclis üyeleri Abdullah Altýnbaþ, Hasan Kaya, Ýbrahim Kýlýç, Bekir Þen, Müslüm Alkurt ve Ýbrahim Fatih öztürkmen katýldý.