![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, yeni yýl dolayýsýyla bir mesaj yayýmladý.NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt yayýmladýklarý mesajda, Yaþanan tüm acýlarýn 2021 yýlýnda kalmasý temennisinde bulunarak, 2022 yýlýnýn tüm insanlýða saðlýk ve huzur getirmesini diliyoruz dediler.Küresel sorunlarýn 2021 yýlýnda da devam ettiðini belirten NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: 2021 yýlýnda tüm dünyada olduðu gibi ülkemizde de hem ekonomik hem de saðlýk açýsýndan zorlu bir yýl oldu. Salgýn nedeniyle çok sayýda insanýmýz aramýzdan ayrýldý. öncelikle vefat eden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, þifa bekleyen tüm hastalarýmýza da acil þifalar diliyoruz. Küresel sorunlara raðmen hedeflerimizden þaþmayarak iþadamlarý olarak bu zorlu süreçte önemli baþarýlar elde ettik. Ayný zamanda Nizip Ticaret Odasý olarak Odamýz hizmetlerinin kesintiye uðramamasý için yoðun çaba göstererek bu zorlu süreçte üyelerimize kesintisiz bir þekilde hizmet vermeye ve destek olmaya devam ettik. 2022 yýlýnda da üyelerimizi daha ileriye taþýmak için en iyi þekilde hizmet vermeye devam edeceðiz. Bu süreçte üretim, ihracat ve istihdamýn önemini bir kez daha görmüþ olduk. Bu nedenle ülke olarak üretim ve ihracat hedeflerimizden taviz vermeyerek yolumuza devam etmek zorundayýz. Geçtiðimiz yýllarda ülkemiz birçok zorluklarla karþýlaþsa da biz 2023 hedeflerimizden þaþmayarak ilçemizi ve ülkemizi bulunduðu konumdan çok daha iyi yerlere getirebilmek için sanayici ve iþadamlarý olarak üzerimize düþen her türlü sorumluluðu yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceðiz. Odamýz bugüne kadar olduðu gibi bundan sonra da ülkemizin ve ilçemizin kalkýnmasý için tüm kurum, kuruluþ ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek tüm enerjisi ile çalýþmalarýna devam edecektir. Bizbu vesile ile 2021 yýlýndaki emekleri ve katkýlarý için üyelerimize ve çalýþanlarýmýza teþekkür ediyor, Nizip Ticaret Odasý adýna 2022 yýlýnýn tüm camiamýz, iþ dünyamýz ve ülkemiz açýsýndan bereketli ve hayýrlý olmasýný, saðlýklý, mutlu ve güzel günler getirmesini diler bütün halkýmýzýn ve üyelerimizin yeni yýlýný en içten dileklerimizle kutluyoruz þeklinde konuþtular.