Nizip Ticaret Odasý (NTO), çeþitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile birlikte Gaziantep'te düzenlenen programlara katýldý.Düzenlenen programlara, Nizip Ticaret Odasý'ný Temsilen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.Günün ilk programýnda Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarý özyurt ve Karabacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile birlikte Gaziantep Ticaret Odasý Gastronomi Akademisi Merkezi'ni ziyaret etti.Burada yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgi alan ve incelemelerde bulunan Hisarcýklýoðlu'na bölge oda ve borsa baþkanlarý ile çok sayýda meclis üyesi de eþlik etti.Günün ikinci programýnda ise NTO Baþkanlarý özyurt ve Karabacak, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile birlikte Gaziantep Büyükþehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odasý ve TOBB Gaziantep Kadýn Giriþimciler Kurulu iþbirliðinde düzenlenen meyve aðacý dikim törenine katýldý.Günün üçüncü programýnda NTO Baþkanlarý özyurt ve Karabacak, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile birlikte TOBB, Habitat Derneði ve GEN Türkiye koordinasyonu ile Gaziantep Sanayi Odasý, Gaziantep Ticaret Odasý ve Gaziantep Ticaret Borsasý ev sahipliðinde Þahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde Geleceðin Gücü Giriþimciler Forumu (G3 Forum)'na katýldý.TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu burada yaptýðý konuþmada, giriþimci ve giriþimci adaylarýný Gaziantep'te bir araya getiren G3 Forum'da dünyaya açýlan giriþimlere ev sahipliði yapan bir ekosistem kurulmasýný arzu ettiklerini söyledi.Giriþimciliðin Tam Zamaný temasý ile gerçekleþtirilen forumun açýlýþ oturumunda, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, TOBB Genç Giriþimciler Kurulu Baþkaný ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Ali Sabancý, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Baþkaný Nevzat Aydýn ile G3 Platform Baþkaný ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Gülden Yýlmaz birer konuþma yaptý. çok sayýda ilgilinin katýldýðý forum, çeþitli oturumlarla sürdü.Günün dördüncü programýnda NTO Baþkanlarý özyurt ve Karabacak, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile birlikte Gaziantep Ticaret Borsasý Yeni Hizmet Binasý, Gaziantep Ticaret Borsasý Et Borsasý ve Et Hali Açýlýþýna ve borsanýn yýldýzlarý ödül törenine katýldý.2020 yýlý içerisinde Gaziantep Ticaret Borsasý'nda gerçekleþtirdiði alým- satým tescil iþlemlerinde en fazla tescil yapan 20 firmaya baþarý plaketleri TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu, tarafýndan takdim edildi.Günün beþinci programýnda ise NTO Baþkanlarý özyurt, Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu Baþkanlýðýnda, Gaziantep Ticaret Odasý'nda düzenlenen Gaziantep Ýl / Ýlçe Oda ve Borsalarý Ýstiþare Toplantýsý'na katýldý.Burada Meclis üyeleri ile bir araya gelen Hisarcýklýoðlu, sorunlarý ve çözüm önerilerini dinledi.Düzenlenen toplantýya NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Ýbrahim Demir ve Hüseyin Yaprak, NTO Meclis üyeleri Selahattin Marangoz ve Fatih öztürkmen de katýldý.Günün son programýnda ise NTO Baþkaný özyurt, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu ile birlikte, Panorama Müzesi'nde düzenlenen Gaziantep'in Kurtuluþunun 100. Yýl Etkinliði'ne de katýldý.