Sarý ailesinden eðitime destek
Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve kardeþleri tarafýndan Fatih Sultan Mahallesi’ne yapýlacak olan 32 derslikli ‘’Ahmet-Asya Sarý Ortaokulu’’ için imzalar atýldý.
Gaziantep Valiliði'nde düzenlenen imza töreninde konuþan Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, çocuklarýmýzý, devlete ve millete sadakatle baðlý, milli ve manevi erdemle donatýlmýþ bir þekilde yetiþtirmek noktasýnda hepimize sorumluluklar düþüyor dedi.
Ýçinde bulunduðumuz bilgi ve teknoloji çaðýnda, çocuklarýmýzý gerektiði gibi yetiþtirmek için onlara iyi bir eðitim ortamý ve eðitim yuvasý sunmak durumundayýz diyen Belediye Baþkaný Sarý, sözlerine þöyle devam etti.
‘’Ýlçemizdeki okul sayýmýzý çoðaltmak ve mevcut okullarýmýzýn da her türlü eksiðini gidermek milli bir görevimizdir. Ýþte bu nedenle ilçemizin eðitimine katký sunmak ve çocuklarýmýzý daha güzel okullarda eðitim görmelerini saðlamak için bizlerde aile olarak elimizi taþýn altýna koyup rahmetli babam ve annemin adýný yaþatacaðýmýz 32 derslikli bir okul yaptýrma kararý aldýk. Bu protokolümüzün eðitim camiamýza, gençlerimize, öðretmenlerimize ve hemþerilerimize hayýrlý olmasýný diliyor ve bu protokole imza atarak okulun yapýmýna maddi destek saðlayan deðerli aðabeyime, kardeþlerime ve bizlere bu konuda destek veren sayýn valimize, sayýn kaymakamýmýza ve milli eðitim camiamýza teþekkür ediyorum’’ þeklinde konuþtu.
Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim ise, ”Bugün, bizim açýmýzdan çok anlamlý, çok kýymetli ve çok deðerli bir gün. Ýnancýmýzda, amel defteri kapanmayacak hayýrlardan bir tanesi de eðitime yapýlan yardýmlardýr. Bu sebeple ülkemizin ve ilçemizin eðitimine katkýda bulunacaðýmýzdan dolayý çok mutlu ve çok gururluyuz. Böylelikle rahmetli babam ve annem adýna yapýlacak olan okulumuzun hayýrlý olmasýný diliyor benimle birlikte bu hayra imza atan kardeþlerime teþekkür ediyorum’’ dedi.
Gaziantep Valisi Davut Gül ise, ‘’Valiliðimiz koordinasyonunda baþlatmýþ olduðumuz “100. Yýlda 100 Hayýrsever” kampanyasýna Belediye Baþkanýmýz ve kýymetli kardeþlerinin yer almasý beni mutlu etti. Allah baþkanýmýzdan ve ailesinden razý olsun birlik ve bütünlüklerini daim eylesin. Deðerli anneleri Asya hanýma teþekkür ediyoruz rahmetli babalarýna Allahtan rahmet diliyoruz. Allah herkese böyle evlatlar nasip eylesin’’ diyerek Sarý ailesine teþekkür etti.
Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ise, Belediye Baþkaný Sarý ile ailesine teþekkür ederek okulun hayýrlý olmasýný diledi.
Eðitime destek protokolünün imzalarý atýldýðý törende, Vali Davut Gül tarafýndan Anne Asya Sarý ile birlikte tüm aile bireylerine teþekkür belgesi takdim edildi.
![]()