NÝZÝP TÝCARET BORSASI’NDAN ÝLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZÝYARETÝ
Nizip Ticaret Borsasý (NTB) Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri Nizip Ýlçe Tarým ve Orman Müdürlüðü’ne atanan Ahmet Yýldýrým’a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.
Nizip Ýlçe Tarým Müdürü Ahmet Yýldýrým’a yeni görevinin hayýrlý olmasýný dileyen Baþkan Ýbrahim Sarý, bölgedeki tarým ve ziraat ürünlerinin çeþitliliði nedeniyle tarýmsal sanayi giriþimlerinin önemine dikkat çekerek, Nizip Ýlçe Tarým Müdürlüðü ile bölgenin kalkýnmasý ve tarýmsal sanayi iþletmelerinin sayýsýnýn arttýrýlmasý için ortak amaçlar doðrultusunda iþbirliði yapmak bizleri memnun edecektir. ”dedi.
Ziyaretten duyduðu memnuniyetini dile getiren Ahmet Yýldýrým ise, "Destekleme primleri ile güncel tarým ve ziraat uygulamalarý hakkýnda açýklamalarda bulunarak, müdürlüðünün yetki alanýnda bulunan her sorunu çözmek için gayret gösterdiklerini söyleyerek vatandaþlarýn rahatlýkla il ve ilçe müdürlüklerine baþvuru yaparak tarým ve ziraat ile ilgili her konuda yardým alabilirler."dedi
Ziyarete Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Üyesi Davut Akýn, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Kemal Çetinkaya, Meclis Üyesi Coþkun Güngördü ve Genel Sekreter M. Eray Ölçal katýldý.
![]()