Öðrencilerden “Bir Baðýþ Bir Umut Bir Çocuk” Kampanyasý
Uður Okullarý Nizip Kampüsü Ýlkokulu 4/A sýnýfý öðretmeni ve öðrencileri “Bir Baðýþ Bir Umut Bir Çocuk” isimli kampanya ile ihtiyaç sahibi yetim çocuklara yardým ellerini uzattýlar.
Nizip’te faaliyet gösteren Uður Okullarý Nizip Kampüsü Ýlkokulu’nun 4/A sýnýfý öðretmeni Cumali Canpolat ve öðrencileri tarafýndan “Bir Baðýþ Bir Umut Bir Çocuk” isimli yardým kampanyasý düzenlendi. Düzenlenen yardým kampanyasýnda öðrenciler para toplayarak ihtiyaç sahibi yetim çocuklar için kýþlýk mont ve ayakkabý aldýlar. Aldýklarý giysileri ihtiyaç sahiplerine kendi elleriyle teslim eden öðrenciler yardýmlaþma ve paylaþma duygusunu bizzat yaþadýlar. Konuyla ilgili açýklamada bulunan 4/A sýnýfý öðretmeni Cumali Canpolat “Öðrencilerimizle birlikte bu kampanyayý baþlatarak okulumuzun ve sýnýfýmýzýn yetim çocuklara karþý duyarlý olmasýný amaçladýk. Bu kapsamda öðrencilerimiz arkadaþlarýndan, öðretmenlerinden ve ailelerinden para topladýlar. Daha sonra toplanan parayla ihtiyaç sahibi yetim çocuklarý tespit ederek onlara kýþlýk mont ve ayakkabý alýp teslim ettik. Öðrencilerimle böyle bir yardým faaliyeti yaptýðým için çok mutlu oldum. Katký sunan herkese teþekkürlerimi sunarým.” Açýklamalarýnda bulundu.
Düzenlenen yardým kampanyasý ile ilgili açýklamada bulunan Kampüs Müdürü Mustafa Gündoðdu ise: “Okul olarak bizler bu tür sosyal destek projeleri ve kampanyalarý düzenleyerek öðrencilerimizin farkýndalýklarýný arttýrmayý planlýyoruz. Öðrencilerimiz deðerlerini bu þekilde yaþayarak hayatlarýnda pekiþtirmiþ oluyorlar. *Baþta proje sahibi 4/A sýnýfý *öðretmeni Cumali Canpolat’a ve öðrencilerine; bununla birlikte Kurucu Temsilcimiz Müslüm Çýnar’a, okul idarecilerimize, öðretmenlerimize, velilerimize ve personellerimize kýsacasý tüm Uður Okullarý ailesine þükranlarýmý sunarým.” Ýfadelerini kullandý.
![]()