NTB’DEN BAÞBUÐ’A ZÝYARET
Nizip Ticaret Borsasý, Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile geçtiðimiz aylar içerisinde Gaziantep Ýl Emniyet Müdürlüðü görevine atanan Mustafa Emre Baþbuð’a ziyarette bulunarak yeni görevinde baþarýlar diledi.
Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, sanayiciler ve iþ dünyasý olarak, büyük bir özveriyle görev yapan güvenlik güçlerinin her zaman yanlarýnda olduklarýný söyledi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüðünün ve kentteki tüm güvenlik personellerinin þehrin huzuru ve güvenliði için mesai kavramý gözetmeksizin önemli çalýþmalar yürüttüðünü dile getiren Baþkan Sarý, "Emniyet Müdürümüze yeni görevlerinin hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyor, çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum. Ayrýca vatanýmýzýn savunulmasýnda ve milletimizin can ve mal güvenliðinin saðlanmasýnda canla baþla çalýþan tüm polis ve askerlerimize saðlýk ve sýhhatler temenni ediyorum. Hepimizin amacý ülkemize daha fazla hizmet edebilmek ve bu doðrultuda üzerimize düþen ne varsa yapmaya da hazýr olduðumuzu belirtmek isterim." dedi.
Nizip Ticaret Borsasý’nýn ziyaretinden duyduðu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Ýl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Baþbuð ise; “Gaziantep; sanayisi, ekonomisi, ticaret ve turizmiyle cazibe merkezi haline gelen bir þehir. Böylesi güçlü özellikleri olan þehrimizde güven ve huzurunun saðlanmasý ve her geçen gün þehrin daha ileriye ve daha güzele gitmesi bilinciyle çalýþmalarýmýzý sürdüreceðiz.” dedi.
Ziyarete Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan ve Genel Sekreter Mehmet Eray Ölçal katýldý.
![]()