NÝZÝP CUMHURÝYET BAÞSAVCILIÐI ÝLE NTB ARASINDA ÝÞBÝRLÝÐÝ PROTOKOLU ÝMZALANDI
Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Denetimli Serbestlik Müdürlüðü ile Nizip Ticaret Borsasý arasýnda iþbirliði protokolü imzalandý.
Nizip Ticaret Borsasý’nda imzalanan iþbirliði protokolüne Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Sebahattin Erkaya, Nizip Denetimli Serbestlik Müdürü Ýsa Küçük, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Coþkun Güngördü ve Meclis Üyesi Kemal Çetinkaya katýldý.
Ýmzalanan iþbirliði protokolü ile ilgili açýklamada bulunan Baþkan Ýbrahim Sarý; “Nizip Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Denetimli Serbestlik Müdürlüðü ile yapmýþ olduðumuz protokol kapsamýnda, toplamda 10 katýlýmcýya verilecek olan forklift kursu sayesinde haklarýnda denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülerin yeniden suç iþlemesini engelleyici etkenleri güçlendirerek yaþamlarýný idame etmeleri amaçlanmýþtýr. Nizip Ticaret Borsasý olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermeye hazýrýz. Bu protokolün imzalanmasý saðlayan Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Sayýn*
Sebahattin Erkaya’ya ve Nizip Denetimli Serbestlik Müdürü Sayýn Ýsa Küçük’e teþekkür ediyor, çalýþmalarýnda kolaylýklar ve baþarýlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.*
Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Sebahattin Erkaya ise; “Denetimli Serbestlik tedbiri altýnda bulunanlarýn veya eski yükümlülerin iþ ve meslek edinmelerini saðlamak, yeniden suç iþlemelerini önlemek, kanunlara saygýlý ve sorumluluk sahibi bir birey olarak hayatlarýný sürdürmelerini amaçlayan protokole katkýlardan dolayý Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý’ya ve yönetimine teþekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
![]()