Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Türk Halk Müziði Koro Ekibi pandemi döneminde verilen uzun aranýn ardýnda kaynaþmak için Ýlçede hizmet veren Mr Et yöneticilerinin daveti üzerine dayanýþma yemeði ve kaynaþma yemeðinde buluþtular.
Türk Halk Müziði koro ve konserleriyle beðeni toplayan öðretmen ve çeþitli meslek dallarý üyelerinden oluþan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi Türk Halk Müziði Korusu Mr Et’te verilen yemekte bir araya geldiler.
Nizip Halk Eðitim Merkezi Müzik Öðretmeni ve Halk Müziði Sanatçýsý Ýbrahim Uysal,*
kýsa bir süreçte birçok etkinliðe imza attýklarýný ve bu etkinlikleri üstün bir performansla tamamlayan ekibe teþekkür etti. Uysal, destek veren kurumlara ve vatandaþlara ayrýca yemeðin sponsorluðunu üstlenen Mr Et’e ilgilerinden dolayý *teþekkür etti.
Mr Et, iþletmecileri ise sanatçýya her zaman önem verdiklerini bu güzel gecede böyle saygýdeðer insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarýný ifade etti.
Gecenin sonunda Nizip Halk Eðitim Merkezi Müzik Öðretmeni ve Halk Müziði Sanatçýsý Ýbrahim Uysal ve koro üyeleri seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle geceye damga vurdular.
![]()