Nizipli hayýrseverlerden örnek davranýþ
Arsasý Ýþmont Tekstil Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Fehmi Bildirici tarafýndan tahsis edilen ve Mimar Sinan Mahallesi’ne yapýlacak olan 32 derslikli okul ile Nizipli iþ insaný Faruk Bozar’ýn Menderes Mahallesi’nde arsasý Nizip Belediyesi ile Vakýflar Bölge Müdürlüðü’ne ait olan alana yaptýracaðý Yatýlý Kur’an Kursu için Nizip Belediyesi’nde protokol imzalandý.
Törene katýlan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükþehir ve Belediye Baþkaný Fatma Þahin, baðýþta bulunan hayýrseverler Mehmet Fehmi Bildirici ve Faruk Bozar ile her iki yatýrýma öncülük eden Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý’ya teþekkür etti.
Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise, ‘’Nizipli hayýrseverlerimiz her zaman olduðu gibi bugünde devletinin, ilçesinin ve milletinin yanýnda yer almýþ ve elini taþýn altýna koyarak geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýz için yapacaðýmýz okul ve Kur’an Kursu için baðýþta bulunmuþlardýr. Buralardan yetiþecek olan evlatlarýmýzýn duasý, kýymetli baðýcýlarýmýza hem bu dünyada, hem de ahirette hayýrlar getirecektir inþallah. Ben ilçem adýna iki önemli yatýrýma destek veren deðerli iþ insanlarýmýz, Mehmet Fehmi Bildirici ve Faruk Bozar’a teþekkür ediyorum’’ dedi.
Nizip Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ise, baðýþçýlara teþekkür ederek her iki binanýn þimdiden hayýrlý olmasý temennisinde bulundu.
Nizip Belediye Baþkan Vekili Salih Uygur, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdür vekili Metin Kýlýçparlar, Gaziantep Ýl Müftüsü Doktor Hüseyin Hazýrlar ve Ýlçe Müftüsü Musa Çiftçi’nin de hazýr bulunduðu tören protokollerin imzalanmasý ile son buldu
![]()