GGC'de ustalýk dönemi, görev daðýlýmý ile baþladý
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde 27. Olaðan Genel Kurul ile seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantýsýný yaptý. Ýbrahim Ay'ýn oybirliði ile baþkan seçildiði toplantý da GGC'de 'ustalýk dönemi' baþlamýþ oldu.
Ýlk toplantýsýnda görev daðýlýmýný yapan Gaziantep basýnýnýn amiral gemisi GGC’nin dümenine yeniden Baþkan Ýbrahim Ay geçti. Ay, "Ustalýk dönemimizde üyelerimizin ve Gaziantep basýnýnýn daha iyi standartlara kavuþmasý için çalýþacaðýz" dedi.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin 27'nci Olaðan Genel Kurulu, Cumartesi günü Ticaret Odasý’nda gerçekleþti. Ýbrahim Ay'ýn önderliðindeki yönetim kurulunun tek liste ile gittiði kongreye 224 üyeden 174'ü katýldý.
Kongrede; Ýbrahim Ay önderliðindeki liste, oy kullanan 174 üyeden 173'ünün oyunu alarak göreve seçildi.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) yönetim kurulu Olaðan Genel Kurul’un ardýndan ilk toplantýsýný bugün yaparak görev bölümünü gerçekleþtirdi. Toplantýda ilk olarak yönetim kurulu oy birliði ile Ýbrahim Ay'ýn GGC'nin yeniden baþkanlýðýna karar verdi.
Ayrýca yeni dönemde baþkan yardýmcýlýklarýna Hasan Kýrmýzýtaþ ve Mehmet Boncuk, Genel Sekreterlik görevine Ýsmail Þahin, muhasip üyeliðe ise Galip Ünlükara getirildi.
Yeni dönemin hayýrlý olmasýný dileyen GGC Baþkaný Ýbrahim Ay, 'ustalýk dönemi' olarak tanýmladýðý 3 yýllýk görev sürecinde yeni konut projesi ile mesleki atölyeler ve cemiyet üyelerine destek sözü verdiklerini hatýrlatarak, "Yeni dönemde durmadan çalýþacak ve GGC bayraðýný daha yukarýlara taþýyacaðýz" dedi.
Görev bölümünü gerçekleþtirerek yeni dönemin startýný verdiklerini ifade eden Baþkan Ay, "Kongremizde üyelerimizin desteðiyle yeniden göreve seçilmiþ olmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Ancak, bu kongre ayný zamanda omuzlarýmýzdaki yükü de arttýrdý. Bizler omuzlarýmýzdaki yükün aðýrlýðýnýn farkýndayýz ve bunun için çalýþmalarýmýza hemen baþladýk. Gaziantep basýnýnýn amiral gemisi olan GGC'nin çýtasýný daha yukarýlara taþýyacaðýz. Tüm üyelerimiz ile birlikte ortak akýl anlayýþý içerisinde hareket ederek dolu dolu bir üç yýl geçireceðiz. Bu üç yýllýk dönemde baþta yeni konut projemiz, cemiyetimize yeni bir hizmet ve lokal binasý, mesleki atölyeler ve üyelerimize vaad ettiðimiz destekler konusunda yoðun þekilde çalýþacaðýz. Gece gündüz demeden 3 yýl boyunca 'Ben' deðil 'Biz' anlayýþýyla bizlere teveccüh gösteren üyelerimize layýk olmak için çabalayacaðýz" diye konuþtu.