![]()
Gaziantep Valiliði, Eðitime verdiði katkýlardan dolayý Nizip Ticaret Odasý (NTO)'na teþekkür etti. Gaziantep Valiliði, Nizip Ýlçesinde öðrencilerin akademik, sportif, kültürel ve sanatsal baþarýlara teþvik etmek amacýyla Nizip Kaymakamlýðý himayesinde Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan Eðitim Baþarý ödülleri Projesine verilen desteklerden dolayý Nizip Ticaret Odasý'na teþekkür etti. Nizip Belediyesi'nde düzenlenen Muhtarlar Toplantýsýna katýlan Gaziantep Valisi Davut Gül, eðitim baþta olmak üzere sosyal yaþama saðlanan katkýlarýn ve duyarlý davranýþlarýn herkese örnek olmasýný temenni ederek kendi imzasýný taþýyan teþekkür belgesini NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt'a takdim etti. Gaziantep Valisi Davut Gül'e teþekkür eden NTO Baþkaný Mehmet özyurt Türkiye'nin geleceðinde aktif rol oynayacak geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzýn spor, sanat, kültür yani her alanda baþarýlarýný taçlandýrmak amacýyla eðitime vermiþ olduðumuz destekler devam edecektir dedi. Düzenlenen toplantýya Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Sayýn Mehmet Sarý, kurum ve kuruluþ amirleri ve muhtarlar da katýldý.