Baþeðmez, ailesinin mutlu günü
Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkan Yardýmcýsý Nejdet Baþeðmez'in oðlu Müslüm Baþeðmez ile Cevat Hekimoðlu'nun kýzý Sinem Hekimoðlu, sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi.
Gaziantep Marina Balo ve Kongre Merkezinde gerçekleþen nikah akdi Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin tarafýndan gerçekleþtirildi. Büyükþehir Belediye Baþkan Þahin, evlilik cüzdaný Sinem Hekimoðlu'na takdim etti. Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Müslüm oðlumuz ile Sinem kýzýmýzý tebrik eder, mutluluklar dilerim” dedi.
Nikah törenine TBMM Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, Büyükþehir Belediye Baþkan Vekili Latif Karadað, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan, MHP Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, siyasiler ve çok sayýda davetli katýldý.
Nikah töreninde gelin ve damadý tebrik eden TBMM Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, “Bizde Baþeðmez ve Hekimoðlu ailelerine mutluluklar dileyerek aile olmanýn önemine deðindi.
Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, ise çiftlere iki cihanda saadetler diledi.
Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkan Yardýmcýsý Nejdet Baþeðmez ise kendilerini yalnýz býrakmayan baþta TBMM Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Büyükþehir Belediye Baþkan Vekili Latif Karadað, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan, MHP Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, tüm davetlilere teþekkür ettiðini söyledi.