Geçtiðimiz günlerde Nizip’te bir ilki daha gerçekleþtiren Nizip Ticaret Odasý (NTO) TS ISO 10002:2018 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ve TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini teslim aldý.
Düzenlenen belge töreninde bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt “Nizip’te bir ilki daha gerçekleþtirmenin gururunu yaþýyoruz.”dedi.
Akredite olan Nizip Ticaret Odasý’nýn kaliteli ve güvenli hizmete önem verdiðini ifade eden NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti: “TS ISO 10002:2018 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi Nizip’te ilk alan kurum olduk. Ayrýca TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgemizi de yeniledik. Üyelerimize sunduðumuz hizmet kalitesini daha bir üst seviyeye çýkarmak için Oda yönetimi ve personelleri ile çalýþmalarýmýza devam edeceðiz. Ben bu belgelerin alýnmasýnda emeði geçen Genel sekreterimiz Serpil Gündoðdu’ya, personellerimize ve bu konuda bize destek veren TSE Güneydoðu Bölge Koordinatörü Rýza Okumuþ’a ve TSE denetçilerimize þahsým, yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimiz adýna teþekkürlerimi sunuyorum. Alýnan belgelerin de ilçemize hayýrlý uðurlu olmasýný diliyorum.” Ýfadelerini kullandý.
NTO’nun aldýðý belgeler ile üyelerine verdiði deðeri tescil ettirdiðini belirten TSE Güneydoðu Bölge Koordinatörü Rýza Okumuþ ise sözlerini þu þekilde sürdürdü: “Yapmýþ olduðumuz denetimlerde Nizip Ticaret Odasý’nýn üyelerinin arz ve taleplerini yerine getirmek için yaptýðý çalýþmalarý inceledik. Bu kapsamda NTO’nun standartlar çerçevesinde asgari þartlarý karþýladýðý görüldü. Bunun sonucunda TS ISO 10002:2018 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandý. Bizler her zaman üzerimize düþen ne varsa NTO ile ortak çalýþmalar yapmaya devam etmek isteriz. Belgelerin Nizip’e hayýrlý olmasýný diliyor,Nizip Ticaret Odasý’na da çalýþmalarýnda baþarýlar diliyoruz.”dedi.
Konuþmalarýn ardýndan TSE Güneydoðu Bölge Koordinatörü Rýza Okumuþ tarafýndan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’a belgeler takdim edildi.
Düzenlenen törene NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve NTO Yönetim Kurulu Üyeleri de katýldý.
![]()