NTO ‘dan Nizip’te Bir Ýlk Daha
Nizip Ticaret Odasý (NTO) TS ISO 10002:2018 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi denetimini baþarýyla geçerek Nizip’te bir ilki daha gerçekleþtirdi.
NTO Üyelerinin rekabet edilebilirliðini ve büyümelerine katkýda bulunmak amacýyla üyelerine sunduðu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ile çalýþmalarýna hýz kesmeden devam ediyor.
Yapýlan denetimde bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, “Nizip Ticaret Odasý’nýn üyelerine daha iyi hizmet verebilmesi için bir kalite yolculuðunda olduðunu ifade ederek “Üyelerimize her zaman daha kaliteli hizmet verebilmek için yolumuza devam edeceðiz.”dedi.
NTO’nun TS ISO 10002:2018 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini alarak Nizip’in ilk ve tek kuruluþu olduðunu ifade eden NTO Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat þunlarý ifade etti: “Odamýz, Türk Standartlarý Enstitüsü (TSE) Gaziantep Belgelendirme Müdürlüðü tarafýndan yapýlan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi gözetim tetkiki denetimini baþarýyla geçmiþtir. Ayrýca gerçekleþen denetim sonucu Kalite Yönetim Sistemine TS ISO 10002:2018 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni de eklemiþtir. Bu baþarýda emeði geçen TSE denetçilerimize, tüm yönetim birimlerimize, üyelerimize, personellerimize þahsým, yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimiz adýna teþekkürlerimi sunuyorum.” Ýfadelerini kullandý.
Gerçekleþen denetime, TSE Gaziantep Belgelendirme Müdürlüðü Baþ Tetkik Görevlileri Mennan Çelik, Serdar Yýldýz ve Mehmet Tunçer katýldý. Nizip Ticaret Odasý’ný temsilen ise NTO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaprak, NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu ve NTO Genel Sekreter Yardýmcýsý Dilek Süzer Demir katýldý.
![]()