TOBB Akademik Danýþman Prof. Dr. Bozkurt’an NTO’ya Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Gaziantep Ýli Akademik Danýþmaný ve Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoðlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt Nizip Ticaret Odasý (NTO)’ný ziyaret etti.
TOBB'nin hem yerel kalkýnmaya katký saðlamak hem de Üniversite - sanayi iþbirliðini geliþtirmek amacýyla baþlattýðý 81 Ýle Akademik Danýþman Projesi kapsamýnda, Gaziantep Ýli ve Ýlçelerindeki Oda ve Borsalarýn Akademik Danýþmanlýðý görevini üstlenen Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt NTO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt ile önümüzdeki süreçte yapýlabilecek iþ birlikleri ve projeler hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulunuldu.
Nizip Ticaret Odasý’nýn projeleri ve faaliyetleri hakkýnda Prof. Dr.Bozkurt’a bilgiler veren Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, “‘Þehirlerimizin küresel rekabette baþarý göstermeleri için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði’nin baþlatmýþ olduðu 81 ile 81 akademik danýþman projesine önem veriyoruz. Odamýzýn yerelde þehir ve bölge stratejisi oluþturarak üyelerimizin geliþimine önemli katkýlar saðlayacaktýr. Bu nedenle bizler akademik danýþmanýmýzla her konuda çalýþmaya hazýrýz ve baþarýlý projelere imza atacaðýmýz inanýyorum. Sayýn Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt’a odamýza yapmýþ olduðu ziyaret için þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna teþekkür ediyorum.” dedi.
Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt ise “Nizip Ticaret Odasý üyelerinin rekabet edilebilirliðini arttýrmak için TOBB akademik danýþman projesi kapsamýnda iþbirliðimiz sürekli devam edecektir. Nizip Ticaret Odasý’nýn göstermiþ olduðu ilgiden dolayý teþekkür ederim” þeklinde konuþtu.
Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri Ýbrahim Özkaya ve Ýbrahim Demir de katýldý.
![]()