TOBB AKADEMÝK DANIÞMANI PROF. DR. BOZKURT BORSAMIZI ZÝYARET ETTÝ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Gaziantep Ýli Akademik Danýþmaný ve Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoðlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt Nizip Ticaret Borsasý’ný ziyaret etti.
TOBB'nin hem yerel kalkýnmaya katký saðlamak hem de Üniversite - sanayi iþbirliðini geliþtirmek amacýyla baþlattýðý 81 Ýle Akademik Danýþman Projesi kapsamýnda, Gaziantep Ýli ve Ýlçelerindeki Oda ve Borsalarýn Akademik Danýþmanlýðý görevini üstlenen Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt’u, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz ve Genel Sekreter M. Eray Ölçal karþýladý.
Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt ile önümüzdeki süreçte yapýlabilecek iþ birlikleri ve projeler hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulunuldu.
Nizip Ticaret Borsasý projeleri ve faaliyetleri hakkýnda Prof. Dr. Bozkurt’a bilgiler veren Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, “Þehirlerimizin küresel rekabette baþarý göstermeleri için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði’nin baþlatmýþ olduðu 81 ile 81 akademik danýþman projesine önem veriyoruz. Borsamýzýn yerelde þehir ve bölge stratejisi oluþturarak üyelerimizin geliþimine önemli katkýlar saðlayacaktýr. Bu nedenle bizler akademik danýþmanýmýzla her konuda çalýþmaya hazýrýz ve baþarýlý projelere imza atacaðýmýz inanýyorum. Sayýn Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt’a yapmýþ olduðu ziyaret için Nizip Ticaret Borsasý adýna teþekkür ediyorum.” dedi.
Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt ise “Nizip Ticaret Borsasý üyelerinin rekabet edilebilirliðini arttýrmak için TOBB akademik danýþman projesi kapsamýnda iþbirliðimiz sürekli devam edecektir. Nizip Ticaret Borsasý’nýn göstermiþ olduðu ilgiden dolayý teþekkür ederim” þeklinde konuþtu.