Nizip Eðitim Fakültesinde Uluslararasý Sempozyum
Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi ev sahipliðinde ÝKSAD ile ortaklaþa 4.Uluslarrasý Bilim Teknoloji Ve Sosyal Bilimlerde Güncel Geliþmeler Sempozyumu düzenlendi. Sempozyumun açýlýþ konuþmasý ayný zamanda sempozyum düzenleme kurulu baþkaný olan, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Nihat Þimþek tarafýndan yapýldý. *Prof. Dr. Nihat ÞÝMÞEK konuþmasýnda: Covid-19 salgýnýndan dolayý oldukça güç þartlarda gerçekleþtirdikleri sempozyuma desteklerinden dolayý baþta, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayýn Prof. Dr. Arif Özaydýn, ÝKSAD Yönetim Kuruluna ve çaðrýlý konuþmacý olarak katýlan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ýslami Bilimler Fakültesinden, Prof. Dr. Asým YAPICI ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesinden Doç. Dr. Ökkeþ Kesici’ye desteklerinden dolayý teþekkür ederek baþladý.
*Yurtiçi ve Yurt dýþýndan bildirilerin gönderildiði, oldukça geniþ katýlýmlý bilimsel bir faaliyete ev sahipliði yapmaktan, sempozyumun Nizip’te düzenlenmiþ olmasýndan dolayý mutlu olduklarýný ifade eden, Prof. Dr. Nihat Þimþek; Nizip’in adýný bu vesileyle gerek Uluslararasý alanda dünyanýn deðiþik ülkelerinde, gerekse ulusal alanda tüm Türkiye’ye duyurmuþ olmaktan dolayý da ayrýca mutlu olduklarýný ifade etti. *Online gerçekleþen sempozyumun, salgýn bittiðinde yüz yüze ve daha çok katýlýmcýya ulaþarak yeniden düzenlemek istediklerini ifade eden Dekan Prof. Dr. Þimþek, sempozyuma destek veren katýlýmcýlara teþekkür etti ve konuþmasýný bitirdi. Sonrasýnda bildirilerin sunumuna geçildi. Online çevrimiçi gerçekleþen sunumlarýn, 35’i çeþitli ülkelerden yabancý akademisyenler tarafýndan, 110’u Türkiye’nin çeþitli üniversitelerinden yerli akademisyenler tarafýndan gerçekleþti. Katýlýmcýlarýn sunumlarýný gerçekleþtirmesiyle sempozyum sona erdi.
![]()
![]()
![]()