![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO)'da Proje Yönetim Mentörü Eren özdemir katýlýmýyla Nizip Ticaret Odasý üyelerine özel, Zoom üzerinden Proje Yönetimi ve çevik Dönüþüm Semineri düzenlendi.Seminerin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat üyelerimizin ihtiyaçlarý doðrultusunda eðitimlerimiz devam etmektedir. Bugün gerçekleþtireceðimiz eðitimde ise Ford, Tüpraþ, LCW gibi birçok firmanýn kullanmaya baþladýðý çevik yönetim modeli hakkýnda bilgi vermesi amacýyla Proje Yönetim Mentörü ve Enterprise çevik Koçu Eren özdemir'in sunumlarýyla bilgi sahibi olacaðýz.Eðitimimizin baþlýðýndan proje nasýl yazýlýr olarak algýlansa da aslýnda çevik yönetim modeli bizlere geleneksel yöntemlerle sürdürülen iþ akýþlarýmýzý deðiþtirmemizi öngörmektedir. Tüm üretim ve hizmetlerde iþ akýþlarýmýzda hedefe daha hýzlý ulaþabilmek adýna dönüþüme hazýr olmamýz gerekiyor. çevik yönetim yöntemini birey olarak kendimizde kullanabiliriz. þeklinde konuþtu.Açýlýþ konuþmasýnýn ardýndan Proje Yönetim Mentörü Eren özdemir tarafýndan katýlýmcýlara çevik dönüþüm ve proje yönetiminin baþarýlý olmasý konusunda bilgiler verdi.Soru ve cevaplar ile son bulan web seminerine NTO üyeleri ve firma temsilcileri katýldý.