Konu miksam1988 tarafýndan (21.10.07 Saat 20:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Hizmetlerinizden dolayý Allah razý olsun Allah bu hükümeti baþýmýzdan eksik etmesin
alýntý:
burasý,yeni yapýlan,otoban mý?
Edited by - Orhançelik on 9/1/2006 01:18:26 AM
Evet otoban gibi olmuþ.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
birde fýstýkhaline giden yolu görüntülermisiniz size bir zahmet.internette yayýnlayýn,gelip geçenlerin nasýl eziyet çektigini.
Harika Olmuþ ßelediye Baþkanýmýza ve çalýþma arkadaþlarýmýza Tþk ederiz Ama Düzeltilecek Yerler Var daha zamanla Hepsi Olacaktýr Ýþh. Çalýþmalardan Dolayý Tekrar Tþkler Allah Kolaylýk Versin Orhan Abi SEvgiler
yapanlardan ALLAH razý olsun...orhan abi fotolar için tþk...
abi tek kelimeyle harikasýnýz...çalýþmalarýnýzýn devamýný dilerim....
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
abi yol güzel olmuþ fakat ben biraz eleþtiri getireceðim bu yol geçen sene yapýlmýþ olmakla birlikte fotoðraf yeni ama yolun bazý kýsýmlarýn da çökme var keþke yolun stabilizesi daha ii olmuþ olsaydý ben gördüklerimi yazdým þimdi huylanmaca yok
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Yo yo caným kardeþim niye huylanalým ki,doðruya doðru. Yolun bir bölümünde sýkýntýlar oldu maalesef. Fýstýk haline dönüþ istikametine yakýn bir yerde çökme olmuþ,ama çok ciddi bir sýkýntý deðil.Ama o kýsmý düzenleyeceðiz. Þu an ulus caddesinde çalýþma var,bittikten sonra oraya geçiþ yapacaðýz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abim asfalt çalýþmasýndan sonra çimleme çalýþmasý da lazým bence bende çok þey mi istiyorum ama olmuþ daha güzel olsun demi
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
resimde cok güzel görunuyor . ama bence bir yil dayana bildi bu yol simdiki halini görmek istiyorum.insan yolun kenarina ve ortaya agac ekmezmi ya cökmesin diye
Dürümcü emmi ,Mehmet Abinin Nizip için yaptýðý, hayýrlardan sadece biri, biz onu her yakaladýðýmýzda eleþtiriyoruz ama yiðidi öldür hakkýný yeme, Mehmet Abi her zaman elini öptüðümüz deðerli bir insanýmýz, onlarca öðrenci okutan bir sürü hayýr iþleyen bu hemþerimizi taktir etmemek elimizde deðil, bazý eleþtrilerimiz oluyor kendisi hakkýnda ama bize hakkýný helal etsin, biz kendisini çok seviyor ve sayýyoruz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE