Nizip Ekmekçiler Odasý Baþkaný Abdullah Yýlmaz, tarafýndan Nizip Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Baþkaný Hüseyin Ataoðlu, Özmermer Un Fabrikasý iþletmecisi Mustafa Özmermer adýna oðlu Hasan Özmermer, Özmercan Un Fabrikasý iþletmecisi Muharrem Mercan, Ostim Mühendislik Ýþletmecisi Davut Osanmaz’a odaya ve esnaflara vermiþ olduklarý destekten dolayý birer plaket vererek teþekkür etti.
Nizip Ekmekçiler Odasý Baþkaný Abdullah Yýlmaz, bizler emeði ile alýn teri ile çalýþan küçük esnaflar olarak yýllardýr un aldýðýmýz Özmermer Un Fabrikasý, Özmercan Un Fabrikasý, fýrýnlarýmýzý doðalgazla buluþturan Ostim Mühendislik ve Nizip Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi esnafýmýzýn her zaman yanýnda olup odamýza destek vermiþtir. Bizlerde bu nedenle minnet ifadelerimizi belirtmek amacýyla esnafýmýzýn adýna birer plaket vererek onlara þükranlarýmýzý sunduk dedi.
Nizip Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Baþkaný Hüseyin Ataoðlu, Özmermer Un Fabrikasý iþletmecisi Mustafa Özmermer adýna plaketi alan Hasan Özmermer, Özmercan Un Fabrikasý iþletmecisi Muharrem Mercan ve Ostim Mühendislik Ýþletmecisi Davut Osanmaz ise Nizip Ekmekçiler Odasý Baþkaný Abdullah Yýlmaz’a teþekkür ederek her zaman fýrýncý esnafýnýn yanýnda olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.