![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ile Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü arasýnda imzalanan protokol ile 62 adet tablet bilgisayar öðrencilere daðýtýlmak üzere Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne teslim edildi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan baþlatýlan tablet kampanyasý kapsamýnda TOBB ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði ile 62 adet tablet bilgisayar imzalanan protokol ile Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne teslim edildi.Protokol, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ tarafýndan imzalandý.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, imzalanan protokolün hayýrlý olmasýný dileyerek, Nizip Ticaret Odasý olarak bugün Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan'nýn baþlatmýþ olduðu askýda tablet kampanyasý kapsamýnda 62 adet tableti ihtiyaç sahibi öðrencilerimize teslim edilmek üzere Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ile protokol imzalayacaðýz. Malumunuz olduðu üzere pandemiden dolayý yüz yüze eðitime ara verilmiþ, dolayýsýyla öðrencilerimiz eðitimlerini evde EBA üzerinden sürdürmektedir. Biz de burada evinde tableti olmayan ve tablete ihtiyacý olan öðrencilere destek amacýyla 62 adet tableti Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne veriyoruz. Onlar gerekli gördükleri ihtiyaç sahibi öðrencilere teslim edeceklerdir. Ben bu tabletlerin öðrencilerimizin öðrenim hayatlarýnda fayda ve baþarý getirmesini temenni ediyor, bu çalýþmaya öncülük eden baþta TOBB Baþkanýmýz Rifat Hisarcýklýoðlu'na, Milli Eðitim Bakanlýðý'na ve destek veren herkese teþekkür ediyorum diye konuþtu.TOBB ve Nizip Ticaret Odasý'na teþekkür eden Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ de, Bugün burada yine Nizip Ticaret Odasý'nýn eðitime vereceði yardým kampanyasý için bir araya gelmiþ bulunmaktayýz. Nizip Ticaret Odasý denildiði zaman eðitimin her zaman yanýnda olan kurum olarak hafýzalara kazýnmýþtýr. Geleneksel hale gelen ortaokullar arasý bilgi yarýþmalarýnýn 17. yapmýþtýk. Fakat pandemiden dolayý ara vermek zorunda kaldýk, inþallah pandemiden kurtulduktan sonra bilgi yarýþmalarýmýz kaldýðý yerden devam edecek. Yine odamýz ihtiyaç sahibi öðrencilere ayakkabý yardýmlarýnda da bulunmaktadýr. Odamýz bu defa da Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn baþlatmýþ olduðu askýda tablet projesine bir destekte kendileri sunuyorlar. Ben baðýþlamýþ olduklarý tabletler için TOBB'a, Nizip Ticaret Odasý'na ve emeði olan herkese þükranlarýmý sunuyorum þeklinde konuþtu.