![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt 10 Ocak çalýþan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayýmladý.Basýn mensuplarýnýn salgýn sürecinde de önemli bir rol üstlendiklerini belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Zor þartlarda görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz her türlü övgüyü hak etmektedirler dedi.Gazetecilerin, zaman ve mekan tanýmaksýzýn halkýmýza en doðru haberleri ulaþtýrmak için can ve baþla çalýþtýklarýný ifade eden NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Kamuoyunu her zaman en saðlýklý ve hýzlý bir þekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalýþan gazetecilerimiz, içinde bulunduðu þartlarýn tüm aðýrlýðýna raðmen görevlerini özveriyle yerine getirmektedirler. Haber alanýndaki katkýlarýnýn yaný sýra kamuoyu oluþturma iþlevi ile demokrasinin ve toplumun geliþmesinde de basýn çalýþanlarý etkin rol oynamaktadýr. Kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluþturarak ve farklý görüþlerin seslendirilmesine imkân saðlayarak, toplumu düþünmeye, araþtýrmaya ve doðru sonuçlara ulaþmaya yönlendirmektedirler. Basýn mensuplarýmýzýn kalemleri, deklanþörleri ve kameralarý ayný zamanda günümüz ile gelecek arasýnda bað kuran tanýklardýr. Ayrýca gazeteciler, yöneten ile yönetilenler arasýnda her zaman bir köprü görevi görmektedir. Ýlçemizin geliþmesi ve üyelerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için yaptýðýmýz çalýþmalarý üyelerimize duyuran; üyelerimizin sorunlarýný da bize ileterek her kesimine kulak verebilmemizi saðlayan yerel basýn mensubu dostlarýmýza da ayrýca teþekkür ediyorum. Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkýn haber alma hakký için büyük fedakârlýklar içerisinde ve zaman zaman zor þartlar altýnda çalýþan basýn mensuplarýmýzýn 10 Ocak çalýþan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarýnda mutlu ve baþarýlý bir yýl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basýn mensuplarýný da rahmetle anýyorum þeklinde konuþtu.