ÝNOVA DEÐÝL, GAZÝANTEP KAZANDI*
*Gaziantep Büyükþehir Belediyesi tarafýndan yapýlan açýk hava ihalesini Ýnova Ajans kazandý. Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ‘’Tüm kesimlere açýk ihale yaptýk. Gaziantep’teki kiralarýn ve oradan elde edilen gelirlerin ve vergisinin de Gaziantep’te kalmasý açýsýndan olumlu oldu’’ þeklinde konuþurken Ýnova Medya Ajans Yönetim Kurulu Baþkaný Meral Ay ‘’Ýnova deðil, Gaziantep kazandý’’ dedi.*
Gaziantep Büyükþehir Belediyesi tarafýndan yapýlan açýk hava ihalesini Ýnova Ajans kazandý. Gaziantep’le ilgili bir ihaleyi Gaziantepli bir firmanýn kazanmasý sevinçle karþýlanýrken Gaziantep’teki *açýk hava reklamcýlýðýný 10 yýl boyunca Ýnova Ajans yapacak.*
Gaziantep Büyükþehir Belediyesi 1451 adet reklam materyali, 59 milyon 663 bin TL muhammen bedelle satýþa sundu. *Reklam meteryalleri 10 yýl süreyle kira verilmesi aylýk 497 bin 196 TL + KDV olmak üzere 10 yýllýk toplam bedel 59 milyon 663 bin 520 TL + KDV muhammen bedel üzerinden yapýldý.*
Ýhaleye tek katýlýmcý olarak Ýnova Medya Ajans Yönetim Kurulu Baþkaný Meral Ay katýlýrken, Ýnova Ajans aylýk 498 bin TL teklif verdi. Ýhaleye aylýk 500 bin TL veren Meral Ay’ýn Yönetim Kurulu baþkaný olduðu Ýnova Ajans kazandý.*
1451 ADET AÇIK HAVA REKLAMI*
*Ýhalede, Gaziantep sýnýrlarý içerisindeki 5 led ekran, 50 sabit megalight, 600 bilboard, 550 otobüs duraðý, 10 deðiþtiricili raket reklam panosu CLP Afiþ, 200 raket pano, 8 döner silindir kule ve 28 tramvay duraðý olmak üzere toplam 1451 adet açýk hava reklam alaný satýþa sunuldu.*
CÝHAN: “ÞEHRÝMÝZE HAYIRLI OLSUN”*
Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, daha önce açýk hava reklam ihalesinin 10 yýllýðýna yapýldýðýný belirterek ‘’Açýk hava reklam ihalesi 10 yýl önce 10 yýllýðýna yapýlmýþtý. Bugün itibariyle 10 yýllýk süre dolduðu için yeni bir meclis kararý almak suretiyle 10 yýllýk tekrardan bir yetki aldýk. Þehrimizdeki bilbordlar, CLP afiþ, dijiboardlarýn tekrar açýk ihale suretiyle ister Gaziantep olsun ister þehir dýþý olsun tüm kesimlere bir açýk ihale yaptýk. Þartnamemizde ne kadar billboard olacaðý, ne kadar dijiboard olacaðý, ne kadar CLP olacaðýnýn metrajý, standardý belli. Bu þartlarda ihaleye çýktýk. Bedeli de uygun bir bedeldi. Sonuçta biz hem Gaziantep hem Türkiye’deki bütün reklam fiyatlarýný inceledik. Sonuçta ihaleye sadece Gaziantep’ten bir firma katýldý. Bu da Gaziantep açýsýndan baktýðýmýzda þehir açýsýndan bir kazançtýr. Gaziantep’teki kiralarýn ve oradan elde edilen gelirlerin ve vergisinin de Gaziantep’te kalmasý açýsýndan olumlu görülüyor. Ýnþallah þehrimiz ve bölgemiz için hayýrlý olur. Kazansýnlar ki þehrimiz de kazansýn. Arsa satýþlarý için de öyle, kiralýk yerler içinde öyle. Ne kadar bizim satýþa sunduðumuz, kiraladýðýmýz yerlerde insanlar orada hayatýný idam ettirebilirlerse hem bu istihdamdýr hem geliþmedir hem de hep birlikte þehrin ileri vadede kazanmasýdýr. Hayýrlý olmasýný diliyorum.’’ Dedi*
AY: “ÝNOVA DEÐÝL GAZÝANTEP KAZANDI”*
Ýnova Medya Ajans Yönetim Kurulu Baþkaný Meral Ay, yapýlan ihaleyi Gaziantep’in kazanmasýnýn sevindirici olduðunu belirterek, ’’Öncelikle ihaleyi kazanan Ýnova Medya deðil Gaziantep oldu. Ýnova Medya zaten yýllardýr açýk hava sektöründe hizmet veren büyük bir ajanstý. Açýk hava reklamlarýnýn vergisi artýk Gaziantep’e ödenen bir þirketin oldu. Gaziantep’e hayýrlý olsun.’’ diye konuþtu.

*