Nizip Ticaret Odasý (NTO) Kasým ayý olaðan meclis toplantýsý, Koronavirüs (Covid-19) salgýnýný önlemek amacýyla Meclis Baþkaný Bekir Karabacak baþkanlýðýnda, Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve meclis üyelerinin katýlýmýyla video konferans yöntemiyle gerçekleþtirildi.Toplantýda, NTO'nun Eylül ve Ekim aylarýnýn faaliyetlerinin yaný sýra, Koronavirüs salgýnýnýn iþ dünyasý üzerine etkileri, sektörel sorun ve çözüm önerileri ile ekonomiye iliþkin güncel konular deðerlendirildi.Meclis toplantýsýnýn açýlýþýnda konuþan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, son günlerde Koronavirüs salgýnýnda vaka sayýsýnda artýþ gözlemlendiðini belirterek, tedbirlere uyulmasý uyarýlarýnda bulundu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu'nun Eylül ve Ekim aylarýnda yapmýþ olduðu faaliyetler hakkýnda meclis üyelerine bilgiler verdi.Ýzmir de yaþanan depremden dolayý hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet dileyen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Hatay'da meydana gelen yangýn faciasýndan dolayý da Hatay halkýna geçmiþ olsun dileklerini iletti.Meclis toplantýsýnda, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, Eylül ve Ekim aylarý gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerine bir sunum yaptý.