Arsasýný belediye yapýmýný hayýrsever Özyurt üstlendi
Sultan Abdülhamit Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Nizip Belediyesine ait olan arsaya Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve hayýrsever iþ adamý Mehmet Özyurt tarafýndan bay bayan taziye ile eþi Süheyla Özyurt adýna Eðitim Merkezi inþa edilecek.
Nizip Belediyesi’nde düzenlenen imza töreni öncesinde konuþan Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, ‘’Belediyemize ait olan 1120 metrekare alan üzerine hayýrseverimiz Mehmet Özyurt tarafýndan Mehmet Özyurt adýna içerisinde bay ve bayan taziye evlerinin bulunacaðý bir tesis ile yine ayný yerde Süheyla Özyurt Eðitim Merkezi yapmak üzere protokol imza töreni düzenliyoruz. Bu protokolle belirtilen bölgede ihtiyaç duyulan sosyal tesislerinin de eksikliðini gidermiþ olacaðýz böyle bir hayra vesile olan deðerli hayýrseverimiz Mehmet Özyurt ve ailesine teþekkür ediyor bu güzel hizmetin ilçemize hayýrlý olmasýný diliyorum’’ dedi.
Hayýrsever Mehmet Özyurt Ýse, ‘’Sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde Devletimize destek vermek amacýyla Sultan Abdülhamit Mahallesi’ndeki vatandaþlarýmýzýn ve gençlerimizin ihtiyacý olan bay ve bayan taziye evi ve eðitim merkezi yaptýrma kararý aldýk. Bu çalýþmalarýmýzýn devamýnýn geleceðini ifade ediyor ve yapýlacak olan her iki tesisinde memleketimize hayýrlý olmasýný diliyorum’’ þeklinde konuþtu.
Sözlerine hayýrsever Mehmet Özyurt ve ailesine teþekkür ederek baþlayan Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin de, ‘’Kamunun ihtiyacý olan hizmetleri yerine getirmek için belediyemiz gayretle çalýþýyor ama vatandaþýmýzýn da desteðini yanýnda gördüðümüz zaman çok daha iyi sonuçlar alýyoruz Sultan Abdülhamit Mahallesi de yeni geliþen ve ihtiyaçlarý olan bir mahallemiz oradaki ihtiyaç doðrultusunda taziye evi ve eðitim merkezimiz hayýrsever Mehmet Özyurt tarafýndan yapýlacak bu nedenle böylesine hayýrlý bir iþe vesile olan hayýrseverimize ve ailesine çok teþekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.
Konuþmalarýn ardýndan, Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve hayýrsever Mehmet Özyurt arasýnda protokol imzalandý.