Nizip Ýlçe Müftüsü Musa Çiftçi, pandemi dönemi boyunca vatandaþlara ulaþmayý saðlayan Nizip Radyo Televizyon Kurumuna plaket verdi.
Çiftçi, Covid 19 hastalýðý nedeniyle Camilerimizin kapalý olduðu günlerde Ramazan ayý boyunca tüm vaazlarý, kandil ve bayram proðramlarýný, Cuma vaazlarýný, yayýnlayarak bizleri
halkýmýzla buluþturan ilçenin köklü kurumu olan Nizip Radyo Televizyon kurumunun büyük bir hizmete yaptýðýný belirtti. Bu nedenle NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Genel Müdür Ali Kýlýç ve Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy’a plaket vermeyi uygun gördüklerini söyledi.
Nizip Ýlçe Müftüsü Musa Çiftçi, NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Genel Müdür Ali Kýlýç’ýn plaketini ise ilçe dýþýnda olmasý nedeniyle NRT ve ÝHA Muhabiri Hanifi Güzel’e, Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy’a birer plaket, Kur’an Yolu Meali ve Ýslam Ýlmihali kitaplarýný vererek teþekkür etti.
NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen ise yapýlan hizmet bizim kurum olarak asli görevimiz bizlere bu plakete layýk gören Nizip Ýlçe Müftüsü Musa Çiftçi’ye teþekkür ediyoruz. Ýlçenin 26 yýllýk yayýn kuruluþu olarak tüm kamu kurumlarýnýn yanýnda olarak vatandaþlarýmýza hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.
![]()