Hayal Akademi, Sanat Merkezi, Cafe, Anne Çocuk Kulubü Nizip’te hizmete girdi
Hayal Akademi, Sanat Merkezi, Cafe, Anne Çocuk Kulubü artýk Nizip’te çocuklarýn Eðitim yuvasý olacak. Hayal Akademi en kaliteli bir þekilde ilçede hizmet etmeye baþlýyor.
Eðitim Kurumunun açýlýþý Karkamýþ Belediye Baþkaný Ali Doðan, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Yunus Emre Kýlýç, Nizip Sosyal Hizmetler Müdürü Ömer Yýldýz, Madeni Sanatkarlar Odasý Baþkaný Hüseyin Kök, Hayýrsever iþadamý Ahmet Serdar Yakar, tarafýndan yapýlýrken Nizip Çarþý Camii Ýmamý Hasan Yazar, tarafýndan ise dualar edildi. Açýlýþ boyunca ise Gaziantep Orkestra ekibi ise güzel müzikler ile açýlýþa renk kattý. Açýlýþ saatinde farklý bir
programý olan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise daha sonra katýldý.
Hayal Akademi Kurucularý Aysun Güngör ve 15 yýldýr ilçede Baþarý Kurs Merkezi iþletmecisi olan Yakup Çapan “Nizip’te 3 ile 7 yaþ arasý okul öncesi çocuklara ve 7 yaþ üstü yetiþkinlere verecekleri eðitimi ile ilçeye yeni bir heyecan getirecek. Açýlýþta bir konuþma yapan Aysun Güngör, siz ve çocuklarýnýz için en iyisini hayal edip hayata geçirdik spor, müzik, bale , zumba plates, jimnastik, robotik kodlama ve Ýngilizce eðitimin verildiði birçok bölümden oluþan çocuklarýnýzýn hayallerini gerçekleþtireceðiniz Hayal Akademi, Sanat Merkezi, Cafe, Anne Çocuk Kulubüne sizleri bekliyoruz.
Hayal Akademi Kurucusu ve 15 yýldýr ilçede Baþarý Kurs Merkezi iþletmecisi olan Yakup Çapan ise “Kurumumuz hafta içi her gün saat 08:00/17:00 arasý 3/7 yaþ, saat 17.00 sonrasý 21.00 kadar 7 yaþ üstü ve yetiþkinlere hizmet vereceðini söyledi. Çapan, tüm çocuklar için eðitime hazýr güvene önem verdiðimiz tecrübeli ve uzman bir kadro ile artýk burada size çok yakýnýz. Kurumumuz çok çeþitli eðitimseçenekleri ile çocuklarýn hayata hazýrlamayý hedefliyoruz.
Yakup Çapan, Geniþ ve modern sýnýflar, çok amaçlý salon, çocuklarýn hem eðlenip hem eðitim alacaðý bölümler ve yemekhane gibi birimleri kendi bünyesinde barýndýrmaktadýr. Çocuðunuzun alanýnda uzman eðitimcilerimiz tarafýndan takibi yapýlarak eðitim almasýný istiyorsanýz doðru yerdesiniz dedi.
Çapan, kendine güvenen hedefi olan ahlaklý saygý ve sevgi içinde büyümüþ baþarýlý bir nesil için biz hazýrýz” dedi.