Yeni muhtardan eski muhtara örnek ziyaret...

31 Mart seçimlerinde Fevkani Mahallesi Muhtarlýðý'na seçilen Gazeteci Abekir Turan, seçimde rakibi olan muhtar Ýbrahim Halil Polat'a nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart seçimlerinde Fevkani Mahallesi Muhtarlýðý'na seçilen Gazeteci Abekir Turan, mahallede 4 dönem muhtarlýk yapan ve seçimde rakibi olan Ýbrahim Halil Polat'a nezaket ziyaretinde bulunarak mahalleye hizmet ve katkýlarý için teþekkür etti.

Yaptýðý örnek ziyaretle dikkat çeken Turan, bunun bir vefa ve minnet borcu olduðunu, mahallenin onursal muhtarý olarak gördüðü Ýbrahim Halil Polat'ýn bilgi ve tecrübesinin kendisi için önem arz ettiðini söyledi.

Seçim kazananla seçim kaybedenlerin birbirlerine selamý kestiði çok sayýda olumsuz örneðe karþý Fevkani Mahallesi muhtarý olarak son derece nazik, medeni ve centilmence bir ziyaret gerçekleþti.

Düzenlediði örnek ziyaretle dikkat çeken Turan, muhtarlýðý döneminde, Polat'ýn mahalle ile ilgili görüþ alýþveriþi yapmasýnýn önemli olduðunu söyledi.

Abekir Turan, konuyla ilgili olarak þöyle konuþtu: "Ýbrahim Halil Polat, Muhtarým, dört dönem muhtarlýðýný yapan bilgi ve tecrübe yükü bir deðerimizdir. Bu ziyaretimi bir vefa ve minnet borcum olarak yapýyorum. Mahallemize katký ve destekleri için muhtarýma þükranlarýmý arz ediyorum. Kendisini bundan böyle mahallemizin Onursal Muhtarý olarak görüyoruz. Muhtarlýk görevim sýrasýnda, sýk sýk görüþeceðim, danýþacaðým, benim için þans olduðunu bildiðim bir büyüðüm olacaktýr. Kendisine saðlýklý, uzun ömürler diliyorum."