![]()
Koronavirüs (Covid-19) salgýný sürecinde Nizip Vefa Sosyal Destek Grubu'na destek olan Nizipli hayýrseverlere Gaziantep Valiliði tarafýndan teþekkür belgesi takdim edildi.Düzenlenen törenin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin Birlik ve beraberliðe en çok ihtiyaç duyduðumuz bir dönemde Nizipli hayýrseverlerimiz örnek davranýþlarda bulunmuþlardýr dedi.Türkiye'nin her tarafýnda olduðu gibi Nizip'te de devlete hayýrseverlerimiz tarafýndan destek verildiðini belirten Nizip Kaymakamý Þahin sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bizleri en çok sevindiren Nizipli iþ adamlarýmýzdan herhangi bir talebimiz olmadan kendileri memleketimiz için ne yapabiliriz çabasý içerisine girmiþlerdir. özellikle bu salgýn sürecinde en çok ihtiyaç duyulan maske konusunda Nizip Ticaret Odasý ekibi bizlere sahip çýkmýþtýr. Tabi ki devletimiz üzerine her zaman düþeni yapmaya çalýþýyor ama vatandaþlardan da destek gördüðü zaman hem bizler hem devletimiz için çok güzel sonuçlar doðurmaktadýr. Biz hayýrseverlerimizin destek verdiðini Gaziantep valimiz Davut gül'e bildirmiþtik, bu nedenle Valiliðimiz tarafýndan hayýrseverlerimize teþekkür belgeleri gönderilmiþtir. Bizlerde Nizip Kaymakamlýðý olarak tüm hayýrseverlerimize çok teþekkür ediyoruz þeklinde konuþtu.Nizipli hayýrseverlerin sadece salgýn sürecinde deðil ilçeye her zaman ve her konuda destek verdiðini ifadede eden Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise þunlarý ifade etti: Salgýnla verilen mücadelede iþadamlarýmýzýn yapmýþ olduðu küçümsenemeyecek derecede çoktur. Hayýrseverlerimiz Maske, gýda daðýtýmý, hijyen malzemeleri ve týbbý malzemeler konusunda yapýlan yardýmla örnek bir hemþericilik göstermiþlerdir. Bugün elini taþýn altýna koyan esnafýmýz hemþerimiz Nizip için ne zaman bir vazife ne zaman bir görev varsa her zamanda ellerini taþýn altýna koymaya hazýrlar bu nedenle hepsiyle gurur duyuyoruz. Ben bundan dolayý her bir hemþerimize ve iþadamlarýmýza ayrý ayrý teþekkür ediyorum dedi.Devlet olmadan millet olmaz anlayýþý içerisinde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise þunlarý ifade etti: Devletimiz saðolsun bugüne kadar her konuda bizlerin ve vatandaþlarýmýzýn yanýnda olmuþtur. Bizler de devletimize destek olmak için salgýnýn baþladýðý ilk süreçte 1 milyon maske hedefi ile yola çýktýk ve bugünlerde hedefimize ulaþmak üzereyiz. Nizipli iþ adamlarýmýzýn desteði ile Nizip Ticaret Odasý gurubu olarak hemen bir maske makinesi ve maske yapýmýnda kullanýlan malzemeleri temin ederek üretime baþladýk. Bu üretilen maskelerin tamamýný Nizip Kaymakamlýðý'mýza teslim ederek ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrýlmýþtýr. Allah bütün hayýr sahiplerimizin hayrýný kabul etsin ve devletimizi de baþýmýzdan eksik etmesin þeklinde konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan teþekkür belgeleri Gaziantep Valiliði'ni temsilen Nizip Kaymakamý Kemal Þahin tarafýndan hayýrseverlere takdim edildi.