Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Özel Nizip Ayyýldýz Okullarý arasýnda NTO üyelerine yönelik eðitimde indirim protokolü imzalandý.
Nizip Ticaret Odasý’nda gerçekleþen imza törenine NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Alpaslan ve Hüseyin Yaprak, Nizip Özel Ayyýldýz Okul Müdürü Mustafa Gündoðdu ve Müdür Yardýmcýsý M. Salih Ünal katýldý.
Düzenlenen imza töreninde bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt þunlarý ifade etti: “Üyelerimize vermiþ olduðumuz hizmetlerin yaný sýra sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamýnda üyelerimizin ayrýcalýklý hizmet almalarý için kurum ve kuruluþlar ile anlaþmalar yapmaktayýz. Daha önce birçok kurum ile yapmýþ olduðumuz indirim anlaþmalarýna ek olarak bu defa da üyelerimiz ve personelimizin çocuklarýna yönelik Özel Nizip Ay Yýldýz Okullarý ile eðitim indirim protokolü imzalamaktayýz. Yapmýþ olduðumuz anlaþma ile üyelerimize ve birinci derece yakýnlarýna Özel Nizip Ayyýldýz Koleji tarafýndan mevcut kayýt ücretleri üzerinden indirim saðlanacaktýr. Protokolümüzün üyelerimize hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum.” ifadelerini kullandý.
Okulun faaliyetleri hakkýnda bilgiler veren Özel Nizip Ayyýldýz Koleji Müdürü Mustafa Gündoðdu ise þu þekilde konuþtu: “Velilerimizin emaneti çocuklarýmýzýn eðitimini düþünürken günümüzde en önemli bir unsur olan Koronavirüs salgýnýný da düþünerek kurumumuzda tedbirleri en üst düzeyde almýþ bulunmaktayýz. Önümüzdeki yýl geniþ sýnýflarýmýzda 15 kiþiyi geçmeyecek þekilde eðitim ve öðretimimize devam edeceðiz. Okulumuzda öðrencilerimize güçlü bir kadro ile daha kaliteli bir eðitim ve öðretim olanaðý sunacaðýz. Ben þahsým ve kurum çalýþanlarým adýna Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’ta ve yönetim kurulu üyelerine teþekkür ediyor, iki kurum arasýnda imzalanan eðitim iþbirliði protokolünün hayýrlý olmasýný diliyorum.” þeklinde konuþtu.