Nizip ilçesine modern nezih bir ortamda hizmet verecek olan* Hacýbaba Ciðer Kebap Salonu Eyüp Sultan Mahallesi 35 metrelik yol üzeri balon cafe karþýsýna düzenlenen törenle hizmete açýldý.
Ýþyerinin açýlýþ kurdelesini Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, iþletme sahibi Halil Toymuþ ve davetlilerle birlikte keserek hayýrlý, uðurlu olsun dileklerinde bulundu.
Nezih Aile ortamý ve Hijyen üretim sloganý ile 2 kattan oluþan yeni yerinde* açýlan “Hacýbaba Ciðer Kebap Salonu’’ deneyimli ustalarýn denetimi ve gözetiminde çöp þiþte ciðer, kuþbaþý, kýyma, ********** tavuk lezzetini sunacaklar.*
Davetlilere iþ yerinin leziz tadlardan oluþan çöp þiþte ciðer, kuþbaþý, kýyma, ********** tavuk*
ikramlarda bulundular.

Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, bu iþyerini bizlere kazandýran iþletmecilere teþekkür ediyorum inþallah ilçemize güzel hizmetler sunacaklarýna ise inancýnýn tam olduðunu ifade etti.*
Ýþletme sahibi Halil Toymuþ ise açýlýþýmýzý onurlandýran Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, tüm davetlilere teþekkür ediyorum dedi. Toymuþ, iþletmemizde günün her saati çöp þiþte ciðer, kuþbaþý, kýyma, ********** tavuk lezzetlerimizi tüm halkýmýzý tadmaya davet ediyoruz dedi.