![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelleri ile birlikte Nizip çarþý Cami Meydaný'nda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katýldý.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamýnda Nizip çarþý Cami Meydaný Türk bayraklarý ve pankartlarla donatýldý.Nizip çarþý Cami Meydanýný dolduran vatandaþlara Nizip Ticaret Odasý tarafýndan su ikramý da yapýldý.Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde konuþan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 15 Temmuz hain darbe giriþiminin 4. yýldönümünde yine ayný meydanda toplanarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çýkýyoruz dedi.15 Temmuzun tarih sayfalarýna kara bir leke olarak geçtiðini belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Milletimiz darbeye karþý durarak, Türkiye Cumhuriyeti devletini Milletin iradesi dýþýndaki hiçbir gücün yönetemeyeceðini bir kez daha açýk bir þekilde ilan etmiþtir. Hainler þunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç millet iradesinden üstün deðildir. Haince planlanan o darbe gecesi tanka, tüfeðe, uçaða karþý tarihte eþine az rastlanabilecek bir kahramanlýk sergileyen aziz milletimiz de o karanlýk geceyi asla unutmayacaktýr. ülkemizin birliðine, dirliðine ve demokrasiye karþý yapýlan bu hain plana karþý tepkimizi göstermek adýna dört yýl önce olduðu gibi bugünde Nizip Ticaret Odasý camiasý olarak meydanlardayýz. Hain kalkýþmanýn yaþandýðý o gece sokaklara dökülerek þahadet þerbetini içen þehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet, gazilerimizi de minnet ve þükranla anýyoruz Ýfadelerini kullandý.