Bu konuda bir açýklama yapan Ulutaç Bozgeyik Mobilya iþletmecisi Abdulkadir Bozgeyik, Sosyal Hayatý Destek Kredisi Paketi baþvurularýnýn 5 Haziran’dan itibaren baþladýðýný belirterek sosyal hayatý destek paketinin detaylarýný anlattý : Bireysel müþterilerin sosyal ihtiyaçlarýnýn finansmanýnýn uygun þartlarda saðlanmasýnýn yaný sýra yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eþya, ev boya-seramik-kapý ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet sektörlerini desteklemek amacýyla; yerli üretim yapan firmalar ile anlaþmalar yapýlacak ve asgari 3.000 TL, azami 30.000 TL kredi tutarý ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylýk yüzde 0,55 faiz oraný ile finansman imkaný sunulacak.
Bireysel müþterilerin, anlaþmalý firmalar dýþýndaki yerli üretim yapan firmalardan satýn alacaðý mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapý ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarýnýn uygun þartlarda saðlanmasý amacýyla; asgari 3.000 TL, azami 30.000 TL kredi tutarý fatura karþýlýðý 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade ile aylýk %0,82 faiz oraný ile finansman imkaný sunulacak.