![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) tarafýndan Koronavirüs (Covid-19) salgýnýna karþý saðlýk çalýþanlarýna ve Nizip halkýna yönelik sosyal yardýmlar devreye alýndý.Nizip Ticaret Odasý olarak Koronavirüs salgýnýna karþý her zaman saðlýk çalýþanlarýnýn ve Nizip halkýnýn yanlarýnda olacaklarýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, koronavirüs salgýný ile mücadele kapsamýnda Nizip Ticaret Odasý tarafýndan saðlýk çalýþanlarýna ve Nizip halkýna yönelik birçok sosyal yardýmýn devreye alýndýðýný söyledi.Toplumun her kesimini derinden etkileyen Covid-19 ile mücadele ettiklerini ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt þunlarý ifade etti: Nizip Ticaret Odasý olarak da maddi manevi bu süreçte üzerimize düþeni yapmaya çalýþýyor, tüm imkânlarýmýzý süreci en az zararla atlatabilmek için seferber ediyoruz. Gaziantep Ticaret Odasý'nýn (GTO), desteðiyle GETHAM Tasarým ve Modelleme Merkezi'nde üretilen yüz siperlikleri saðlýk çalýþanlarýmýzý korumak amacýyla Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi Uzm. Dr. Mehmet Ali Yýlmaz'a teslim ettik ve bu süreçte saðlýk çalýþanlarýmýza desteðimiz devam edecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'nin desteði ile her yýl yapmýþ olduðumuz gýda yardýmlarýmýzý da bu yýl ramazan öncesine alarak yaklaþýk 120 bin TL deðerindeki gýda yardým paketini ihtiyaç sahibi ailelerimize daðýtmaya baþladýk. Ayrýca yardýmlarýmýz kapsamýnda halkýmýzýn saðlýðýný korumak ve salgýnýn daha fazla yayýlmasýný önlemek amacýyla yaklaþýk 600 bin adet bez maskeyi halkýmýza daðýtýlmasý için Nizip Kaymakamlýðý'mýza teslim edeceðiz. Bu zorlu süreci kamu çalýþanlarýmýz, sanayicilerimiz, iþ adamlarýmýz ve halkýmýz ile el ele vererek atlatacaðýmýza inancýmýz tamdýr. Bu yardýmlarýmýzýn yapýlmasýnda bizlerde desteðini esirgemeyen TOBB Baþkanýmýz Sayýn M.Rifat Hisarcýklýoðlu'na, GTO Baþkaný Sayýn Tuncay Yýldýrým'a, odamýz meclis ve yönetim kurulu üyelerine ve iþadamlarýmýza çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.