![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Nizip Belediyesi Engelsiz Yaþam Merkezi iþbirliði ile dezavantajlý vatandaþlara Nizip Sabunu daðýtýmý yapýldý. Temsili daðýtým töreninde bir konuþma yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Biz beþ vakit temizlenen bir milletiz, bu sýkýntýlý süreci en kýsa sürede atlatacaðýmýza inanýyorum dedi. Kornovirüse karþýNizip Sabunu'nun yeterli olacaðýný belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bilindiði üzere çin'in Wuhan kentinden dünyaya yayýlan Koronavirüs (Covid-19) ülkemize de sýçramýþtýr. Ancak biz temiz hijyene önem veren, günde beþ vakit abdest alýp ellerimizi, yüzümüzü ve ayaklarýmýzý yýkayan bir milletiz. Ýnþallah bu belanýn bir an önce ülkemizden def olmasý için önlemlerimizi alýyor ve dua ediyoruz. Nizip Ticaret Odasý olarak sosyal sorumluluk projelerimiz içerisinde farkýndalýk oluþturmak için bugün dezavantajlý vatandaþlarýmýza doðal Nizip Sabunu daðýtýmý yapacaðýz. Bu doðal sabunlarla hemþehrilerimizin evlerinde aile bireyleri ile birlikte dezenfekte olma süreçlerine katký saðlamak istedik. Nizip Ticaret Odasý olarak bu gibi faaliyetleri yapmaktan gurur duyuyoruz. Coðrafi iþareti Nizip Ticaret Odasý'na ait olan doðal Nizip Sabununu pirina ve zeytinyaðý ile yapýlan sabunlarý tüm Türkiye'deki vatandaþlarýmýza da öneriyoruz. Kesinlikle doðal olmayan hiçbir sabunu kullanmasýnlar, pirina ve zeytinyaðý ile yapýlan doðal sabunlarý gönül rahatlýðý ile kullansýnlar. Dezenfekte olmak için baþka hiç bir þeye gerek yok hijyen için doðal Nizip Sabunu yeterlidir þeklinde konuþtu. Düzenlenen törene NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Yaprak, Ýbrahim özkaya ve vatandaþlar da katýldý.