Öðrenciler yarýyýl tatiline yarýn baþlýyor
Nizip ilçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, yaptýðý açýklamada yaþamýþ olduðunuz karne heyecanýnýza ben de yürekten katýlýyor, sizlerle birlikte ben de bu heyecaný yaþýyorum. Bugün bazý öðrencilerimizin karnelerinde zayýf notlar olabilir. Düzenli ve planlý bir çalýþma ile bunlarý telafi edeceðinize inanýyorum dedi. Gündeþ, Çalýþmak ve hayata ümitle bakmak, insanýn en büyük sermayelerindendir. Bir dönem içindeki çalýþmalarýný güzel*bir karne ile taçlandýran öðrencilerimizi de yürekten kutluyorum ve baþarýlarýnýn devamýný diliyorum. 2019-2020 Eðitim Öðretim yýlý birinci döneminin yorgunluðunu dinlenerek, eðlenerek, çokça okuyarak, sanat ve sporla meþgul olarak, araþtýrmalar yaparak, akrabalarýnýzý ziyaret ederek, bugünden daha sosyal, daha kültürlü ve daha birikimli olmanýzý arzu ettiðini söyledi.
Gündeþ, Çocuklarýmýzýn karnelerinde karþýlaþtýðýmýz durumlar ne olursa olsun, çocuklarýmýza duyduðumuz güveni ve desteði esirgemeyip sürdürmemiz gerekmektedir. Çocuklarýmýzýn karnelerindeki istenmeyen notlarýn telafisi her zaman mümkündür. Onlara, doðru rehberlik yaparak, yanlarýnda olduðumuzu hissettirmemiz gerekir. Çok kýymetli velilerimize de bu tatil döneminde çocuklarýmýzla birlikte saðlýklý, mutlu ve huzurlu günler dilerim.
Bilim, akýl, sanat, spor, ahlak temeline dayanan bir eðitim anlayýþý ile bir dönem boyunca gerçekleþtirmiþ olduðunuz çalýþmalar ve gayretlerinizden dolayý, her birinizi ayrý ayrý tebrik ediyorum ifadesini kullandý.