![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt yeni yýl dolayýsýyla bir mesaj yayýmladý.NTO Baþkaný özyurt mesajýnda 2020 yýlýnda üyelerimizi daha ileriye taþýmak için en iyi þekilde hizmet etmeye devam edeceðiz. dedi.Yeni yýlda birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalýþmalar gerçekleþtireceklerini belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip Ticaret Odasý olarak üyelerimiz ile birlikte yeni yýlda yeni umutlar ve yeni adýmlarla yolumuza devam edeceðiz. Þüphesiz, geleceðimizin ümit ettiðimiz gibi olmasý için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düþmektedir. Biz bu sorumluluklarýmýzýn bilinciyle kaliteli hizmet anlayýþýmýz, eðitime olan inancýmýz ve ihracat odaklý çalýþmalarýmýzý da yeni yýlda arttýrarak devam edeceðiz. önümüzde, yeni hedefler ve beklentilerle dolu bir yýl var. Geçmiþ yýllarda bölgemiz sosyal ve ekonomik alanlar baþta olmak üzere birçok zorlukla karþýlaþsa da biz 2023 hedeflerimizden þaþmayarak ilçemizi ve ülkemizi bulunduðu konumdan çok daha iyi yerlere getirebilmek için sanayici ve iþadamlarý olarak üzerimize düþen her türlü sorumluluðu yerine getireceðiz. Odamýz bugüne kadar olduðu gibi bundan sonra da ülkemizin ve ilçemizin kalkýnmasý için tüm kurum, kuruluþ ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek zamanýmýzý, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli þekilde kullanacaktýr. Ben bu vesile ile 2019 yýlýndaki emekleri ve katkýlarý için üyelerimize ve çalýþanlarýmýza çok teþekkür ediyor, Nizip Ticaret Odasý adýna 2020 yýlýnýn tüm camiamýz, iþ dünyamýz ve ülkemiz açýsýndan bereketli ve hayýrlý olmasýný, saðlýklý, mutlu ve güzel günler getirmesini diler bütün halkýmýzýn ve üyelerimizin yeni yýlýný en içten dileklerimle kutluyorum þeklinde konuþtu.