Nizip?in eTwinning Ulusal Kalite Etiketi BaþarýsýNizip Emel Eyyup Fýndýk Ýlkokulu, e Twinning Okul Etiketi? ni alan Nizip?te ilkokul ve Gaziantep?te ise ilk beþ okuldan biri oldu.eTwinning, Avrupa?daki okullar için oluþturulmuþ bir topluluktur. eTwinning, iletiþim kurmak, iþbirliði yapmak, projeler geliþtirmek, paylaþmak için kurulmuþ Avrupa?daki en heyecan verici öðrenme platformudur.Nizip Emel Eyyup Fýndýk Ýlkokulu öðretmenleri projeler yürütmektedir, bu projelerden biri olan ?Better Together? (Birlikte daha iyi anlamýna gelmektedir) eTwinning projesi ile Emel Eyyup Fýndýk Ýlkokulu Ýngilizce öðretmeni Fatma Aslan, Ulusal kalite etiketi aldý. Projemizde Web 2.0 araçlarý kullanýlarak geleneksel eðitim yöntemleri yerine teknoloji derslere dahil edildi.e Twinning bireysel olarak deðil tüm okul öðretmenler ve okul liderinden oluþan ekiplerin çalýþmalarýný tanýtmak ve deðerlendirmek istemektedir. Bu sebeple e Twinning okul etiketi ortaya çýkmýþtýr. eTwinning Okullarý, kendi bölgelerinde lider olarak tanýnmakta ve dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamalarý, pedagojiye yenilikçi ve yaratýcý yaklaþýmlar, personelin sürekli mesleki geliþiminin desteklenmesi, personelle ve öðrencilerle iþbirlikçi öðrenme uygulamalarýnýn desteklenmesi gibi konularda uzmanlýklarýný baþkalarýna aktarmaktadýrlar. 2018 Kasým ayýnda baþlayan baþvurular 2019 Þubat ayýnda sona ermiþti. Emel Eyyup Fýndýk Ýlkokulu e Twinning ekibiyle gerekli çalýþmalarý yaparak baþvuru yapmýþ ve bu ödülü almaya hak kazandý. Emel Eyyup Fýndýk Ýlkokulu e Twinning okul etiketi alan Nizip?te ilk okul ve Gaziantep?te ise ilk beþ okuldan biri oldu.Okul Müdürü Mehmet Gören, bu baþarýnýn bir ekip çalýþmasý olduðunu belirterek bu baþarýyý oluþmasýný saðlayan baþta okul öðretmenlerine, Gaziantep Mili Eðitim Müdürü Cengiz Mete ve Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ?e teþekkür etti.