?EÐÝTÝME BÝR HAFTA MOLA SLOGANIYLA? OKULLAR TATÝL EDÝLDÝBu yýl ilk kez 18-22 Kasým tarihleri arasýnda yapýlacak 2019-2020 Eðitim-Öðretim yýlýnýn ilk ara tatili yarýn baþlayacak. Milli Eðitim Bakanlýðýnýn hazýrlamýþ olduðu bir haftalýk etkinlik planýna uygun olarak Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðümüzün ve Nizip Milli Eðitim Müdürümüzün öðrencilere yönelik hazýrlamýþ olduklarý etkinlik önerilerine göre öðrencilerimiz 18-22 Kasým haftasýný sportif, kültürel, sanat, oyun ve eðlenceli etkinliklerle geçirecekler. Milli Eðitim Bakanlýðýnýn hazýrlamýþ olduðu "aratatil.meb.gov.tr" sitesi kullanýma açýlmýþ olup bu sitede illerimizin öðrencilere sunduklarý tüm etkinlikler yer almaktadýr. Ara tatil tanýtýmýnda Milli Eðitim Bakanýmýz Ziya Selçuk, eðitime bir hafta mola sloganýyla ?aratatil.meb.gov.tr? adresinde Gaziantep Ýlini haritada seçerek ara tatilde ilimizin öðrencilere sunduklarý etkinlere örnekler verdi.?Ara tatil, eðitim öðretime verilen bir aradýr. Çocuklarýmýzýn dýþarýda kültürle, sanatla, sporla, doðayla, deðerlerimizle buluþma vaktidir? diyen Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk, Öðrencilere yönelik ara tatil etkinlik önerilerinin yer aldýðý "aratatil.meb.gov.tr" 18-22 Kasým'daki 5 günlük sürede yapýlacak faaliyetleri, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde ayrý ayrý olmak üzere 'aratatil.meb.gov.tr' internet adresinden görebilecek." ifadelerini kullandý.Ýlçemizde eðitim öðretim gören öðrenciler hem ilçemizde hem de il genelinde yapýlan planlara uygun etkinliklere katýlabilirler.Ýlçemizde hafta boyunca yapýlacak etkinlikler öðretmenlerimiz ve okul idarelerimiz tarafýndan öðrencilerimize tanýtýlmýþ olup öðrencilerimizin güzel bir ara tatil geçirmesi için tüm paydaþlarýmýzla gayret göstereceklerini ifade eden Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, ara tatilde tüm öðrencilerimizin kendileri için hazýrlanan sportif, kültürel, sanat ve deðerlerimizi içeren etkinliklere katýlým göstermesini ve bu haftayý eðlenceli bir þekilde geçirmelerini dile getirdi. Ayrýca tüm öðretmenlerimizinde okullarýnda bulunacaðý bu haftada tüm okullarýmýzýn Z kütüphaneleri, spor sahalarý, beceri ve tasarým atölyeleri, zeka oyunlarý sýnýflarý , eðlenceli kurslar. vb etkinlikler öðrencilerimizi bekliyor.Tüm öðrencilerimize güzel ve eðlenceli bir ara tatil dileyen Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ , tüm öðretmenlerimize ara tatil sonunda 24 Kasým Öðretmenler Günü olmasý dolayýsý ile tüm öðretmenlerimizin Öðretmenler Gününü Kutladý.